首页
登录
职称英语
The great treasure of America is not the land, as bountiful as it is. Nor is
The great treasure of America is not the land, as bountiful as it is. Nor is
游客
2023-11-11
69
管理
问题
The great treasure of America is not the land, as bountiful as it is. Nor is it the gold and paper currency in bank vaults.
America’s greatest treasure can be found in any telephone directory that lists a representative sample of the millions of skilled working men and women who make this country go.
As with most blessings, we take these people for granted. Were it not for this great army of people who know how to do things and how to do them fight America would collapse overnight. But they are mostly absent from television, movies and newspapers. When a new high - rise office complex is announced, the emphasis is on who will occupy it and who is financing it, Virtually nothing is said about the team of workers who, from bare ground and blueprints, will build it.
Those in the building trades are only part of the treasure. The millions of men and women who make our industries, businesses and service organizations work are also part of this largely untold story.
It’s fashionable these days to talk about American’s decline. It’s also fashionable to talk about the loss of the work ethic. Fashionable bunk.
America is not in decline. Since 1982 the economy has grown at an impressive average annual rate of four percent; and the productivity of workers in our manufacturing industries has risen at the fastest rate since World War II——averaging an unheard-of five percent a year.
Nor has our work ethic dropped off. More Americans are working now than ever, and the unemployment rate is the lowest it has been in over 15 years. Look away from the TV screen at the real world. What do you see? Men and women, working day and night, seven days a week. They are the heart that pumps life into the American economy. [br] What’s the writer’s attitude toward the saying about America’s decline and the loss of the work ethic?
选项
A、Supportive.
B、Optimistic.
C、Opposed.
D、Pessimistic.
答案
C
解析
注意到文章第五段中的“Fashionable bunk(会是流行的空话)”,由此可推知作者对这种说法持反对态度。因此C为正确选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3177617.html
相关试题推荐
MorethanayearlaterhearrivedbackinAmerica______.A、ill,tiredandunhappy
HowfardoestheArablookbackforhisownorigins?[originaltext]American
Americansthisyearwillswallow15,000tonsofaspirin,oneofthesafest
Americansthisyearwillswallow15,000tonsofaspirin,oneofthesafest
Americansthisyearwillswallow15,000tonsofaspirin,oneofthesafest
InAmericancityschools,howmanystudentsareabsentonadallybasis?[br][
Americaiswagingawaragainstterrorism______alargescale.A、atB、toC、with
Basedonthepassage,howmanyofonehundredandtwentyAmericancouplesofthe
Basedonthepassage,howmanyofonehundredandtwentyAmericancouplesofthe
Basedonthepassage,howmanyofonehundredandtwentyAmericancouplesofthe
随机试题
Lookatthechartsbelow.Theyshowamanufacturingcompany’sproductionlevel
TheInternationalMonetaryFund(IMF)isthemostpowerfulfinancialinstituti
WhatisthemostimportantfactorforarockettoescapefromtheEarth?[br]Wh
Teachersproposeoverthemeetingthat______(学生们应该学会明辨是非).students(should)lear
在Windows系统中,若要移动窗口,可用鼠标拖动窗口的()。A.标题栏 B.
子宫体癌的病理特点,下列错误的是A.发生在子宫内膜层 B.以内膜样腺癌为主
( )指的是培训为什么发挥作用及培训实现其目标的程度。A.培训有效性 B.培
上市公告书引用保荐机构、证券服务机构的专业意见或者报告的,相关内容可以与保荐机构
某人买了第一台差异性很大的彩电,那么此人的购买行为属于()。 A.经常性购买
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)