首页
登录
职称英语
It is because of his plays that Shakespeare is now considered the greatest
It is because of his plays that Shakespeare is now considered the greatest
游客
2023-11-11
77
管理
问题
It is because of his plays that Shakespeare is now considered the greatest English writer in history. The era in which he lived, Elizabethan England, was a time in which broad interests and creativity could flourish. Elizabeth, the queen, was beloved by her subjects and proved to be a powerful and able ruler. Under the reign of Elizabeth, England changed from an island kingdom to an expanding empire. England grew rich through trade. Sixteenth-century Englishmen traveled to the New World and to Africa. Music, dance, poetry, painting, and architecture flourished; but the art form in which Elizabethan England distingusihed the rest of Europe was the theater.
The theater, which had practically disappeared from Europe was, at this time, received as a part of the church service. Later, no longer as a part of the service, the" mystery plays" responded to popular taste by adding more and more comic elements. In England, they were sponsored by various trade guilds and presented on stage wagons that went from place to place. When the mystery plays began to lose their appeal, they were replaced by "morality" plays which always taught a moral.
In Renaissance England, writers were particularly interested in classical texts such as Latin and Greek plays. Schools and universities began to produce comedies and tragedies by Platus, Terence, and Seneca. Shakespeare was well acquainted with classical humanities and classical tragedies and comedies often served as models in his own drama. A Renaissance man, Shakespeare’s interest went beyond book learning to practical knowledge of military strategy, seafaring, business affairs, and the new geographical discoveries, all evident in his plays.
Companies of "strolling plays" which had specialized in morality plays responded to the change by stag-ing new plays. Professional actors, who had been viewed by English society as little better than vagrants or criminals, gradually came under the protection of the nobility. Licensed theater companies were formed; Shakespeare belonged to one of those, where in addition to his writing, he acquired a wide experience in acting and theater management.
The theater grew in popularity and public theaters were built, not inside the city limits but just outside, along with other places of entertainment. Theaters in Elizabethan England were patronized by all social classes. The Globe Theater, built in 1599, where many of Shakespeare’ s plays were performed, had a platform stage jutting out into a central courtyard. The audience stay around three sides of this platform-- the lower-class who each paid a penny in the pit and the wealthier spectators in the galleries above. The orchestra was on stage, as music was usually a significant part of the production. Indeed, the costumes, scenery, singing, playing, and dancing, as well as acting was essential to the total show. There was no lighting, however, plays were performed in the afternoon. Shakespeare knew his audience: his theater is addressed not just to the educated but to all classes of society. [br] According to the passage, the theater ______.
选项
A、first appeared in England
B、had various types
C、was only sponsored by the nobility
D、follows two classical rules
答案
B
解析
细节理解题。二、三、四段分别提到“plays for the church service”,“mystery plays”,“morality plays”和“strolling plays”等,所以戏剧有多种多样.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3177182.html
相关试题推荐
ItcanbeinferredthatScottwasaherobecause[br][originaltext]Manyo
ItcanbeinferredthatScottwasaherobecause[br][originaltext]Manyo
Themeetingwasputoffbecausewe______ameetingwithoutJohn.(2005年考试真题)A、obj
Mushas______,Icouldn’tlendhimthemoneybecauseIsimplydidn’thavethatm
Becauseoftheeconomiccrisis,industrialoutputintheregionremained______.
Itisfutiletodiscussthematterfurther,because______goingtoagreeuponany
Thefootballmatchwas______becauseoftheheavyrain.(2009年考试真题)A、calledover
Itisbecauseheistooyoung______hedoesnotunderstandit.A、asB、soC、thatD、
NoneofShakespeare’splays______initsoriginalmanuscriptform.A、conquersB、su
Allflights______becauseofthesnowstorm,manypassengerscoulddonothingbut
随机试题
【B1】[br]【B6】A、timeB、healthyC、healthC下一句说“我认为你的右腿的麻烦只不过是因为你上了年纪”,故前句的意思应该是对于
在美国,首度采用现金交割的利率期货品种为()。A、欧洲美元期货B、欧元期货C、10年期国债期货D、政府国民抵押协会抵押凭证期货A1981年12月
[originaltext]M:Excuseme.MywatchstoppedrunningandI’mnotsurewhat’swr
凝血时间测定____和____已停止使用。
某年某地6岁男孩的身高服从正态分布,其均数为115.0cm,标准差为10.Ocm
外伤瘢痕性拇内收畸形的治疗方法,不包括A.虎口部"Z"瓣成形术 B.虎口部五瓣
患者,女性,32岁,阴道产后3天,会阴侧切伤口红肿,给予红外线灯照射。照射时灯距
表中北京、上海和广州的机场2011年旅客吞吐量占当年全国机场旅客吞吐量的比重约为
A.获得原始资料 B.统计设计 C.统计归纳,进行分组和汇总 D.撰写文章
根据《房屋建筑与装饰工程工程量计算规范》(GB50854-2013),措施项目工
最新回复
(
0
)