首页
登录
职称英语
When the brawl happened, [originaltext] A man has been bludgeoned to death by
When the brawl happened, [originaltext] A man has been bludgeoned to death by
游客
2023-11-10
71
管理
问题
When the brawl happened,
A man has been bludgeoned to death by a group of Australian motorcycle gang members in full view of dozens of people at Sydney airport. Witnesses described bikers swinging poles "like swords" at each other’s heads as the brawl spilled over two floors of Sydney’s domestic terminal. Four suspects have been arrested and the others are said to have fled. Police believe the fight broke out when [27B]one group of bikers coming off a plane was ambushed by a rival gang. Police did not name any gangs thought to be involved, but Australian media reported that the brawl, on Sunday afternoon, was between the Hell’s Angels and Comancheros gangs. [28A] A 28-year-old man died in hospital from severe head injuries. Police said about 15 gang members were involved in the fight, which was witnessed by about 50 people.
选项
A、few people were at Sydney airport.
B、a gang was ambushed by a rival gang.
C、four suspects fled and others were arrested.
D、15 gang members were surrounded by 50 other gang members.
答案
B
解析
新闻首句提到dozens of people at Sydney airport,而不是[A]项的few;[C]项与新闻内容相反,新闻说是4个人被捕,而不是4个人逃走;[D]项中的50 other gang members与新闻最后一句witnessed byabout 50 people不符。只有[B]项,a gang被仇家伏击了,符合新闻内容。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3173971.html
相关试题推荐
Whatisthethemeofthesummit?[br][originaltext]Thisweek,leadersoft
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[br][originaltext]
ThemanwantedthewomantobringthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:Ho
ThemanwantedthewomantobringthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:Ho
ThemanwantedthewomantobringthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:Ho
ThemanwantedthewomantobringthefollowingEXCEPT[originaltext]M:Honey,t
Dr.OliviahasatalkwithStevebecauseSteve[br][originaltext]W:Oh,Steve,
Dr.OliviahasatalkwithStevebecauseSteve[originaltext]W:Oh,Steve,you’r
Howmanypeoplewerereportedlyinjuredaccordingtothenews?[originaltext]
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtothepassage?[originaltext]A
随机试题
It’sallannualback-to-schoolroutine.Onemorningyouwavegoodbye,andt
Thetenantleftnothingbehindexceptsome______ofpaper,cloth,etc.A、sheetsB、
在谈判过程中他突然想到可以通过提高税率来控制通货膨胀,从而化解这场经济危机。(occur)Duringthenegotiationitoccurred
Whentheearthwasborntherewasnoocean.Thegraduallycoolingearthwas
Oneinthreeemployeeswithacommute(每天上班的路程)longerthan90minutess
A.小面积烧伤 B.大面积烧伤 C.浅平而新鲜的创面 D.分泌物减少或者脱
患者,女,38岁。皮肤黏膜广泛出血就诊。骨髓涂片见到89%的白血病细胞,细胞大小
A.交叉免疫电泳B.对流免疫电泳C.免疫固定电泳D.免疫电泳E.火箭免疫电泳电泳
李某将自己拥有的一套地理位置好、具备交易条件的房屋委托给甲房地产经纪公司(以下简
共用题干 LookAfterYourVoiceOftenspeaker
最新回复
(
0
)