首页
登录
职称英语
Moderate drinking reduces stroke risk, study confirms. Similar to the way a
Moderate drinking reduces stroke risk, study confirms. Similar to the way a
游客
2023-11-09
48
管理
问题
Moderate drinking reduces stroke risk, study confirms. Similar to the way a drink or two a day protects against heart attacks, moderate alcohol consumption wards off strokes, a new study found.
The study also found that the type of alcohol consumed—beer, wine or liquor— was unimportant. Any of them, or a combination, was protective, researchers reported in the Journal of the American Medical Association recently. "No study has shown benefit in recommending alcohol consumption to those who do not drink", cautioned the authors, led by Dr. Ralph L. Sacco of Columbia University College of Physicians and Surgeons in New York. But the new data support the guidelines of the National Stroke Association, which say moderate drinkers may protect themselves from strokes by continuing to consume alcohol, the authors said.
The protective effect of moderate drinking against heart attacks is well established, but the data has been conflicting about alcohol and strokes, the authors said. The new study helps settle the question and is the first to find blacks and Hispanics benefit as well as whites, according to the authors. Further research is needed among other groups, such as Asians, whose past studies suggest they may get no stroke protection from alcohol or may even be put at great risk.
Among groups where the protective effect exists, its mechanism appears to differ from the protective effect against heart attacks, which occurs through boosts in levels of so-called "good" cholesterol, the authors said. They speculated alcohol may protect against stroke by acting on some other blood trait, such as the tendency of blood platelets to accumulate, which is key in forming the blood clots that can cause strokes.
The researchers studied 677 New York residents who lived in the northern part of Manhattan and had strokes between July 1, 1993 and July 1, 1997. After taking into account differences in other factors that could affect stroke risk, such as high blood pressure, the researchers estimated that subjects who consumed up to two alcoholic drinks daily were only half as likely to have suffered clot-type strokes as nondrinkers. Clot-type strokes account for 80 percent of all strokes, a leading cause of US deaths and disability. Stroke risk increased with heavier drinking. At seven drinks per day, risk was almost triple that of moderate drinkers. [br] What did researchers find about the relationship between strokes and alcohol consumption before the new study?
选项
A、They agreed that alcohol consumption could cause strokes.
B、They could not find any data to support the relationship.
C、What they found was totally opposite to the new study.
D、Their findings were not consistent with one another’s.
答案
D
解析
题干中的before the new study提示要查找“以前”的研究发现。原文提到“以前”的研究的细节不多,第3段第1句就是其中一个。首先,该句中的well established暗示这一句与旧的研究有关,然后根据该句中的conflicting和D中的not consistent为近义词这一点判断D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3171459.html
相关试题推荐
Studyconfirmsthatmoderatedrinkingreducesstrokerisk.Similartothew
Studyconfirmsthatmoderatedrinkingreducesstrokerisk.Similartothew
Studyconfirmsthatmoderatedrinkingreducesstrokerisk.Similartothew
【B1】[br]【B20】A、sameB、equivalentC、equalD、similarityB本题考查词语搭配。B.equivalent是“
Weenjoyfinefoodfromthefirsttastetothelast.Similarly,goodwriting
Weenjoyfinefoodfromthefirsttastetothelast.Similarly,goodwriting
Weenjoyfinefoodfromthefirsttastetothelast.Similarly,goodwriting
Weenjoyfinefoodfromthefirsttastetothelast.Similarly,goodwriting
Weenjoyfinefoodfromthefirsttastetothelast.Similarly,goodwriting
Weenjoyfinefoodfromthefirsttastetothelast.Similarly,goodwriting
随机试题
HowmanysoldiershavebeenstationedinAfghanistan?[originaltext]British
[audioFiles]2017m10x/audio_ezfm_009_171017[/audioFiles]TheFunctions,oftheFa
A企业为矿山企业,地下金属矿山采用竖井、斜井、斜坡道联合开拓方式和下行分层胶结充
如出血患者出现周围循环衰竭的表现时,提示出血量至少达到()。A.200mL
国家认证制首先在()展开。 A.英国B.美国C.法国D.德国
下列哪项不属于肉芽组织的组成成分? A.成纤维细胞B.胶原纤维C.中性粒细
关于能量与做功,下列说法正确的是:A.雨点从高空中匀速下落时只有重力做功 B.
患者男性,27岁。有癫痫病史,检查见牙龈增生覆盖牙冠的1/2,袋深4~6mm,前
关于借贷记账法的说法,正确的有()。A.有借必有贷,借贷必相等 B.全部账户本
某堤防防洪标准为50年一遇,属2级堤防,在这个堤防上建一个流量为0.5立方米/s
最新回复
(
0
)