首页
登录
职称英语
What happened on January 27th, 1967? [br] [originaltext] Although it is imp
What happened on January 27th, 1967? [br] [originaltext] Although it is imp
游客
2023-11-08
83
管理
问题
What happened on January 27th, 1967? [br]
Although it is impossible to eliminate all risks from such a complex and experiment project as the American space program, every precaution is taken to reduce the possibility of injury. Nevertheless, accidents do happen. The first major casualties occurred when, despite every precaution, fire broke out on the Apollo 5 capsule on January 27, 1967, in spite of every effort to save them, 3 men died in this terrible accident.
The program continued without pause, however, and there were no more serious injuries until 1981. Then the engines having been successfully tested on an earlier occasion, a rehearsal for the actual launching was held. Not knowing that an engine-chamber was full of nitrogen gas, used to clean the motor, six technicians entered for routine work after the final rehearsal had been declared successfully. They collapsed as soon as the gas entered their lungs. One man died and the others were very ill.
Though every one involved was shocked and grieved by this apparently unnecessary accident, preparations continued for the actual launching later that year. However hard we try, accidents are hound to happen whenever a new and challenging project is undertaken. It seems to be the price of progress.
选项
A、Accidents are unavoidable.
B、Accidents can be avoided.
C、Human beings are always careless.
D、There should be more precautions.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3170224.html
相关试题推荐
WhatisthepurposeofHillary’striptoAngola?[originaltext]Secretaryof
SaudiArabiawoulddothefollowingEXCEPT[originaltext]SaudiArabiahas
InwhichyearwasthefirstEnglishdictionarypublished?[br][originaltext]
Whatkindofchildisvulnerabletocancer?[br][originaltext]Thedevelop
Accordingtotheconversation,Mr.JohnsonisNOTverystrongin[originaltext]W
Whoarethesparkers?[br][originaltext]F:Wellwhathavewegotthismorning?
Whoarethesparkers?[br][originaltext]F:Wellwhathavewegotthismorning?
Whoarethesparkers?[originaltext]F:Wellwhathavewegotthismorning?Thef
NATOforeignministersaremeetinginLithuania[br][originaltext]NATOfo
NATOforeignministersaremeetinginLithuania[originaltext]NATOforeign
随机试题
Researchcompletedin198foundthatintheUnitedStatessoilerosionA、reducedt
[originaltext]Conversationsarereallykindofinteresting.Iguessit’sa
CenturyTheatre答案在文章第三段中。
A.横断面调查 B.追踪性调查 C.问卷调查 D.筛查 E.半纵向调查选
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
重大的国家统计调查项目,报()审批。A.国务院 B.国家统计局 C.全国人大
(2015年5月)采用( )薪酬策略的企业更容易吸引高素质的求职者。A.跟随型
B
根据《规划环境影响评价技术导则总纲》,生态空间不包括()。A.森林 B.
A.卵巢巧克力囊肿 B.卵巢囊肿蒂扭转 C.急性阑尾炎 D.宫外孕 E.
最新回复
(
0
)