首页
登录
职称英语
What shall we do according to the conversation? [br] [originaltext]F: Tom, do
What shall we do according to the conversation? [br] [originaltext]F: Tom, do
游客
2023-11-08
80
管理
问题
What shall we do according to the conversation? [br]
F: Tom, do you think that it is right for us to group people by age? I mean we put our three-year-olds together in day-care centers, our 13-year-olds in schools and sports activities, and our 80-year-olds in senior-citizen homes.
M: Why? Don’t people of the same ages share more things in common?
F: But there are problems with this age-segregation experiment. Researches show that ten 14-year-olds grouped together will become competitive and mean. But ten people ages two to 80 grouped together will fall into a natural age hierarchy that teaches them all.
M: What do you think we should do? Need we reconnect the age groups?
F: Yes. It will do good to our own mental and social health. In my opinion, we segregate the old for many reasons: prejudice, ignorance, a lack of good alternatives.
M: And I guess younger people sometimes avoid the old to evade fears of aging and dying. Death is easier to bear in the abstract. It’s much harder to watch someone we love fade before our eyes. Sometimes it’s so hard that we stay away from the people who need us most.
F: I agree with you. Fortunately, some of us have found our way to the old. And we have discovered that they often save the young. You can learn the art of aging. You will become more accepting, more grateful. You can understand your parents and your country’s history.
M: Hey, a teacher I know once told me she can tell which kids have good relationships with grand-parents: they are quieter, calmer, more trusting.
F: That is the point. To learn from the old, we must love them -- not just in the abstract but also in the flesh -- beside us in our homes, business, churches and schools. We must work together to build the kinds of communities that allow us to care for one another.
选项
A、They are more active.
B、They are spoiled.
C、They are more trusting.
D、They are more energetic.
答案
C
解析
原文中有“a teacher I know once told me she can tell which kids have good relationships with grand-parents: they are quieter,calmer,more trusting”一句。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3168062.html
相关试题推荐
Whatshouldbeblamedforthecrash?[originaltext]Sudan’sforeignminister
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]Thetoneofthisreporti
Thepassagemainlyaimsto[br][originaltext]Scientistshavecomeupwith
Thepassagemainlyaimsto[br][originaltext]Scientistshavecomeupwith
Thepassagemainlyaimsto[originaltext]Scientistshavecomeupwithatheo
WhathappenedinLondonafewmonthsago?[originaltext]Afewmonthsago,
WhathelpedBettymostinlearningSpanish?[br][originaltext]Bettycansp
WhathelpedBettymostinlearningSpanish?[br][originaltext]Bettycansp
WhathelpedBettymostinlearningSpanish?[originaltext]BettycanspeakSp
Whatiswrongwiththewoman’scurrentapartment?[br][originaltext]Man:Hi,I
随机试题
Weknowthatthepeopleinourfamily,school,andpeergroupaffecttheper
What’sthemainideaofthepassage?[br][originaltext]Likepeoplewhosharen
Theabilityoffallingcatstorightthemselvesinmidairandlandontheir
A. B. C. D.
下列哪一项符合特发性肺含铁血黄素沉着症A.血清铁升高,总铁结合力升高 B.血清
下图为我国东南沿海某城镇周围农业分布示意图,该城镇周围分布有种植业、花卉业、乳畜
A.用附子、干姜治疗腹中冷痛、脉沉无力 B.用猪苓、茯苓治疗水肿、小便不利
湿热壅滞的腹痛,治疗主方为A.小承气汤 B.大承气汤 C.甘露消毒丹 D.
众所周知,文章写作作为申论之王,而文章的开篇作为“王中王”在很大程度上决定了整篇
男,重体力劳动工人,腰腿痛,并向左下肢放散,咳嗽,喷嚏时加重。检査腰部活动明显受
最新回复
(
0
)