首页
登录
职称英语
Why is most Palestinians’ economic situation worsening? [originaltext] The ma
Why is most Palestinians’ economic situation worsening? [originaltext] The ma
游客
2023-11-07
70
管理
问题
Why is most Palestinians’ economic situation worsening?
The major mediating powers involved in the Middle East have agreed on a European Union plan to provide some aid to the Palestinians, many of whom have been suffering severe economic hardship as a result of the suspension of Western Aid following the victory of Hamas in the Palestinian election. The plan aims to release European Union funds through channels other than the Hamas government which is refusing to recognize Israel. The European Union, the United States, the United Nations and Russia collectively known as the quartet said their plan would provide support for local health services, guarantee fuel supplies and provide the basic needs of poor Palestinians, but they stressed the plan was limited in scope and duration.
选项
A、Because domestic conflicts are more intensive.
B、Because the wars with Israel are increasing.
C、Because aid from western countries are suspended.
D、Because Hamas rejects foreign countries’ help.
答案
C
解析
细节判断题。本题的正确答案是C项,因为它抓住了原因的关键所在,即在巴勒斯坦大选中哈马斯获胜,但是这引起了西方主要国家对它未来走向的怀疑,因此就出现了西方国家延迟对他们的援助。其他选项在不同程度上符合实情,但不是新闻中的观点,故不选。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3166956.html
相关试题推荐
Whatisthespeakermainlytalkingabout?[br][originaltext]I’msureyour
Whatisthespeakermainlytalkingabout?[originaltext]Foryears,it’sbeen
Whatistalkedaboutinthebeginningofthepassage?[br][originaltext]Al
Whatistalkedaboutinthebeginningofthepassage?[br][originaltext]Al
WhyisLauraatthebicycleshop?[br][originaltext](Laura=W,John=M)W:Hi,J
WhyisLauraatthebicycleshop?[br][originaltext](Laura=W,John=M)W:Hi,J
WhyisLauraatthebicycleshop?[br][originaltext](Laura=W,John=M)W:Hi,J
WhyisLauraatthebicycleshop?[originaltext](Laura=W,John=M)W:Hi,John.M
WhendidCarolyncallBob?[br][originaltext](Carolyn=W,Bob=M)W:Bob,youwe
WhendidCarolyncallBob?[br][originaltext](Carolyn=W,Bob=M)W:Bob,youwe
随机试题
Heisveryrich,______heisunhappy.A、andB、butC、orB两个句子之间在意义上有明显的转折关系。三个选项中
【S1】[br]【S9】J应选择一个ing形式的动词。可选的有J)attributing和C)informing。此处是说将别人的文章通过互联网摘抄下来
MountRushmoreMountRushmoreisamonumenttotheidealsof
Peoplelikebeingtrusted.Theyareannoyed,angry,orfeelhurtiftheyare
Therehasbeenagreatincreaseinretailsales(零售),(has)______there?hasn’t本
Theconceptofhealthholdsdifferentmeaningsfordifferentpeopleandgrou
()能够防止钢丝绳在传动过程中脱离滑轮槽而造成钢丝绳卡死和损伤。A.力矩限制器
应用实验法,教师主要是创造学习物理的实验条件和环境,使用实验法应做到哪些
(2018年真题)关于合伙型股权投资基金,说法错误的是()A.基金的有限合
影响国债销售价格的因素有()。A:市场利率 B:承销商承销国债的中标成本 C
最新回复
(
0
)