首页
登录
职称英语
What is the biggest challenge in bird flu control in Indonesia? [originaltext]
What is the biggest challenge in bird flu control in Indonesia? [originaltext]
游客
2023-11-07
62
管理
问题
What is the biggest challenge in bird flu control in Indonesia?
About 150 participants from 11 countries have gathered in Bali to help Indonesia improve its bird flu control measures. David Nabarro, the senior United Nations coordinator for avian and human influenza, says the group has drafted a three-year road map to help Indonesia stop the H5N1 bird-flu virus from spreading. He says the biggest challenge stems from people’s close contact with chickens, which are common in private homes all over the country. John Weaver, the FAO senior adviser on bird flu in Indonesia, says the country has made small gains in reducing the number of human infections over the last year. He says the key to controlling the disease is keeping people away from sick birds.
选项
A、Shortage of medicines.
B、People’s close contact with sick people.
C、Shortage of doctors.
D、People’s close contact with chickens.
答案
D
解析
细节判断题。新闻提到:他说最大的挑战来自于人们与鸡的密切接触,故D正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3166879.html
相关试题推荐
WhichofthefollowinghasNOTbeenaffectedbytheheavysnow?[originaltext]
WhatisthecharacteristicoflearnersofspecialEnglish?[br][originaltext]
Whatwillbeusedtopowercarsinthenextfewdecades?[br][originaltext]
Whatwillbeusedtopowercarsinthenextfewdecades?[originaltext]Inth
Wheredoesthemaninvitethewomantogo?[originaltext]M:Hi,Iwaswondering
ThefollowingareendangeredspeciesEXCEPT[br][originaltext]Manykindso
ThefollowingareendangeredspeciesEXCEPT[br][originaltext]Manykindso
ThefollowingareendangeredspeciesEXCEPT[originaltext]Manykindsofanim
Whetherapersonisright-handedorleft-handedresultsfrom[br][originaltext
Whetherapersonisright-handedorleft-handedresultsfrom[originaltext]S
随机试题
Man:Peterwasagreatguy.Hewasdrownedwhilerescuingachildfromicywater
Ahundredyearsagoitwasassumedandscientifically"proved"byeconomists
Respectbeginswithintheindividual.Theoriginalstateofrespectis【B1】
Londonersaregreatreaders.Theybuyvastnumbersofnewspapersandmagazin
Whydidn’tthewomengototherestauranttohavedinner?[originaltext]M:Darli
Itisnomuchusemy(buy)______laptopifyoudon’tlikeit.buying本题中,itisno
A.丹栀逍遥散 B.通窍活血汤 C.乌药汤 D.天仙藤散 E.龙胆泻肝丸
留置胸膜腔闭式引流的患者,如引流管脱落,护士应A.立即给患者吸氧 B.立即报告
阅读不面的材料,根据要求写作。 幸福是人生的主题,只有感到幸福的人其人生才是快
从不同测验获得的离差智商只有当()相同或接近时才可以比较。单选A.标准差
最新回复
(
0
)