首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [originaltext] Settlers originally came to
What is the passage mainly about? [originaltext] Settlers originally came to
游客
2023-11-07
68
管理
问题
What is the passage mainly about?
Settlers originally came to the American continent so they could practice their religion as they wished, free from the religious persecution of that era. One of these religious groups that settled in the U.S. was the Shakers; The Shakers prospered in the first half of the nineteenth century and, at their height, totaled about 6,000 members. They are, however, not known for their religion, but for the furniture they made during the first half of the nineteenth century. The furniture was solidly constructed, yet lightweight at the same time. The designs were also very simple because anything elaborate was not allowed, according to their religious principles. In the nineteenth century, their furniture was very popular because it was useful and durable. In the twentieth, people mostly value it for its beauty, in addition to its other characteristics. Museums and collectors praise the furniture as one of the best examples of American design. Currently, only twelve aged Shakers remain, and none of them constructs furniture any longer. Hence, Shaker tables, chairs, cabinets, and other pieces are valuable collectors’ items because they are now very rare. Although the furniture may no longer be produced, the Shakers and their furniture will forever remain an important chapter in the art design of the United States.
选项
A、The Shaker religious belief.
B、The Shaker craftsmanship.
C、The Shaker originality.
D、The Shaker exhibition.
答案
B
解析
主旨题。文章开篇介绍说有一批早期的美国定居者叫做震颤派教徒,他们因其制作精良、简洁、无装饰的家具而知名。下文都在讲述其惊人的手工艺和独具特色的家具。故文章大意应是B项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3166738.html
相关试题推荐
ThejurydecidedAnthonySowelltobeguiltyon[br][originaltext](24)(25
ThejurydecidedAnthonySowelltobeguiltyon[originaltext](24)(25)AnO
Whatisthispassagemainlyabout?[br][originaltext]Novemberispoppym
Whatisthispassagemainlyabout?[br][originaltext]Novemberispoppym
WhichofthefollowingisNOTshowinganincreasethisyear?[br][originaltext
Whydoesthewomancometothebusinesscenter?[br][originaltext]M:Business
Whichofthefollowingmaybestserveasthetitle?[br][originaltext]Ind
Whichofthefollowingmaybestserveasthetitle?[originaltext]Indonesia
Whatcananexhaustsystemdoifitisefficient?[br][originaltext]Many
Whatcananexhaustsystemdoifitisefficient?[originaltext]Manypeopl
随机试题
A.joininB.returnC.refuseD.centuryE.phoneF.prepareG.drink[br]say
WhichofthefollowingisNOTmentionedasadifferencebetweentheone-bedroom
[originaltext]W:OK,John,youweresayingthatyoutaughtwritinginAmerica,
RipVanWinkleisashortstorywrittenbyA、JamesFenimoreCooper.B、Washington
[originaltext]M:Hi,Alison,Ididn’tseeyouintheliteratureclasslastFrid
What’sthefurthestyouhaveevercycled?Perhapsyoucycletoschoolorto
敦煌莫高窟(DunhuangMogaoCaves)坐落于中国西部甘肃省。这些石窟刻于距离敦煌东南方向25公里处鸣沙山的悬崖上。敦煌莫高窟是规模最大、
根据GB/T16260.1-2006《软件工程产品质量》,软件产品使用质量特性
如图所示,一个上底和下底的半径分别为30和15,高为20的规则无盖圆盆,则在不考
某厂与顾客签订了一批产品的合同草案,在接受合同之前,该厂组织了相关部门对与产品
最新回复
(
0
)