首页
登录
职称英语
Rich Americans are willing to take conspicuous consumption to new heights by
Rich Americans are willing to take conspicuous consumption to new heights by
游客
2023-11-07
71
管理
问题
Rich Americans are willing to take conspicuous consumption to new heights by spending big bucks to fly into space, including paying 100,000 for a 15-minute trip into the heavens, according to a poll released on Monday.
Possibly bored by the banal baubles(老套的小玩意)of mundane Mother Earth or inspired by the dashing derring-do of such pioneers as first American in space
Alan Shepard and first millionaire in space Dennis Tito, the poll says 7 percent of rich Americans would pay 20 million for a two-week orbital flight and 19 percent would pay 100,000 for 15-minute sub-orbital flight.
The poll by Zogby International was commissioned by Futron Corp., a Maryland aerospace consulting group which has a 1.8 million contract with NASA to explore the commercial applications of space travel, including what space tourism could look like in the next 20 years.
Zogby International conducted telephone interviews with 450 Americans whose yearly incomes exceed 250,000 or whose net worth exceeds 1 million. The polls, conducted in January but only released Monday, has a margin of error of plus or minus 4.7 percent.
Futron’s NASA project program manager Derek Webber said, "We commissioned this survey in order to get an idea of what rich people think and not the man in the street who loves the idea of going into space but can’t afford it."
He added, "We are saying these trips will cost a minimum of 100,000 for a 15-minute trip, which was the amount of time the first American in space, Alan Shepard, had and for that you get to feel space weightlessness and see the world from up there." That trip would take a tourist 50 miles(80 km)into space.
Webber said a surprising 7 percent of the wealthy polled said they would be willing to take a two-week flight to an orbiting space station, paying the 20 million that the Russians charged the two pioneering space tourists who have already made the trip, South African Mark Shuttleworth and American Dennis Tito.
If the price dropped to $50,000, 16 percent of those surveyed would be interested.
Space tourists would have to meet medical standards and only be able to go to the International Space Station.
’N Sync singer Lance Bass is currently undergoing tests to see if he could become the third space tourist. He wants to become the first entertainer in space. [br] Which of the following is a motive for the rich people to have space travel?
选项
A、Such travel gives them a chance to show off their wealth.
B、Such travel is more exciting than any games they ever had.
C、They want to have a more relaxing holiday by such travel.
D、They want to prove they are as brave as any other people.
答案
B
解析
第2段提到了富人们进行太空旅行的两个原因,B与该段开头提到的第一个原因内容相同,为本题答案。A在原文并未提及;C中的relaxing holiday没有原文依据;原文该段只提及他们想象太空先驱那么英勇,因此D中的any other people范围过宽了。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3166525.html
相关试题推荐
AmericansseekingjobsthissideoftheAtlanticshouldbeawarethatsometi
AmericansseekingjobsthissideoftheAtlanticshouldbeawarethatsometi
AmericansseekingjobsthissideoftheAtlanticshouldbeawarethatsometi
Americansensureproperrespectforthenationalflagby[br][originaltext]
Americansensureproperrespectforthenationalflagby[originaltext][14]L
Whichofthefollowingsentencesexpresses"willingness"?A、Iwillbeadifferent
Theworldwideconsumptionofbakeryproductsisincreasing.Manypopulation
Theworldwideconsumptionofbakeryproductsisincreasing.Manypopulation
Theworldwideconsumptionofbakeryproductsisincreasing.Manypopulation
______I’mwillingtohelp,Idonothavetoomuchtimeavailable.A、EvenB、Aslo
随机试题
Thetableis______theotherone.A、thesameheightasB、ashigherasC、highasD、
[originaltext]W:Oh,Larry,Ihavebeenmeaningtotalktoyou.M:Hi,Jane.Wh
[originaltext]Authoritiessayeveryonehasbeentransferredfromaluxuryh
根据《建设工程监理范围和规模标准规定》,下列工程项目中,必须实行监理的是()
维生素D缺乏性佝偻病开始维生素D治疗时出现手足搐搦症是由于A.维生素D剂量过小
对林可霉素叙述不正确的是()A:静脉滴注不能少于1h B:可引起抗生素相关性
根据我国卫生标准回答 A.必须无菌 B.细菌菌落总数应≤20cfu/g或≤2
有助于早期妊娠诊断的是A.平时月经周期规律的生育年龄妇女,一旦月经过期10天或以
硝酸酯类与β-受体阻断药联合应用抗心绞痛的药理依据是A、作用机制不同产生协同作用
下列哪两者之间的经济关系属于公共经济关系?()A.政府与企业 B.企业与企
最新回复
(
0
)