首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] According to the U. S.
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] According to the U. S.
游客
2023-11-07
101
管理
问题
What is the passage mainly about? [br]
According to the U. S. Department of Education, the best time to introduce children to college planning is when they are in the sixth, seventh, or eighth grade, depending on the maturity of the children. (14) You may want to initiate discussions about college and explain the importance of developing good study habits and getting involved in extracurricular activities—to implant the idea that your family supports higher education.
You may also want to encourage your children to begin thinking about the career they would like to pursue, which is likely to influence their choice of college, as well as to establish a savings account that could be earmarked for education expenses. (14)In addition, you can teach basic lessons about compounding, investing, and other money management issues. (16)The Department of Education’s "Think College Early" program, which can be accessed at www, ed. gov/think college or by calling 1 ~ 800 -USA-LEARN, provides additional suggestions.
When students are in the latter part of middle school, they can also start planning to make the most of high school experiences with an eye towards college.
Remind your budding scholar that (17) success in high school depends on skills and attitudes that are developed in middle school or earlier. For example, time management skills developed in the middle school may eventually help a high school student manage schoolwork, a job, sports, and other interests. And when the time comes to pick classes for the first year of high school, a good mix of college prep courses may be important.
选项
A、It is accessible at a website on the Internet.
B、It provides suggestions to high school teachers.
C、It is mainly about money management issues.
D、It provides a savings account to the high school students.
答案
A
解析
细节题。文中提到教育部开发了一个项目。叫做Think College Early,它可以通过互联网获得(can be accessed),给家长提供一些建议,A是原文的同义转述。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3165912.html
相关试题推荐
Accordingtohistoricalevidence,theChinesehaveusedchopstickssincethe
Accordingtohistoricalevidence,theChinesehaveusedchopstickssincethe
Accordingtohistoricalevidence,theChinesehaveusedchopstickssincethe
Whendidthefirebreakout?[originaltext]AfireatSingapore’sHotelHilt
Americansensureproperrespectforthenationalflagby[br][originaltext]
Americansensureproperrespectforthenationalflagby[br][originaltext]
Americansensureproperrespectforthenationalflagby[originaltext][14]L
WhereareJoan’sfamilyaregoingtospendsummer?[br][originaltext]W:Charle
Inthisconversation,whatisBetsy?[br][originaltext]M:Hey,Carla,haven’t
Inthisconversation,whatisBetsy?[br][originaltext]M:Hey,Carla,haven’t
随机试题
Whileitistruethatthiscompetitionmayinduceeffortstoexpandterritoryat
ManyBrazilianscannotread.In2000,aquarterofthoseaged15andolderwe
Thefollowingquestionspresentasentence,partofwhichorallofwhichisund
LookatthefiverestaurantadvertisementsA-Ebelow.Forwhichrestaurantare
[originaltext]It’ssunnytoday.Whynotgooutforapicnic?[/originaltext][or
【B1】[br]【B3】A、unusuallyB、generallyC、uncomfortablyD、commonlyA同义辨析题。空格所在句意为:
下列各项中不属于中央银行银行的银行的职能的是()A.充当最后贷款人 B.代理
领导带领机关干部扫大街,从官员和机关的角度看,这当然是好事,可以拉近与民众的距离
维也纳古典乐派的三个代表人物是( )。A.巴赫、海顿、贝多芬 B.海顿、贝多
压实黏土防渗层施工前应选定满足要求的土料场,对其料场查勘要求的描述错误的是( )
最新回复
(
0
)