首页
登录
职称英语
What was salt used to do in Egypt thousands of years ago? [br] [originaltext]
What was salt used to do in Egypt thousands of years ago? [br] [originaltext]
游客
2023-11-07
87
管理
问题
What was salt used to do in Egypt thousands of years ago? [br]
We have no idea about when men first began to use salt, but we do know that it has been used in many different ways throughout history. For example, it has been recorded in many history books that people who lived over three thousand years ago ate salted fish. Thousands of years ago in Egypt, salt was used to preserve the dead. In some periods of history, a person who stole salt was thought to have broken the law. Take the eighteenth century for example. If a person was caught stealing salt, he would be thrown into prison. History also records that only in England about ten thousand people were put into prison during that century for stealing salt! About four hundred and fifty years ago, in the year 1553, if a man took more than his share of salt, he would be thought to have broken the law and would be seriously punished, and his ear would be cut off. Salt was an important item on the dinner table of a king. It was always placed in front of the king when he sat down to eat. Important guests at the king’s table were seated near the salt. Less important guests were given seats farther away from it.
选项
A、Lose all his salt.
B、Be thrown into prison.
C、Lose an ear.
D、Lose an eye.
答案
C
解析
细节题。文章说到在1553年如果一个人拿了多于他应得的盐就会被认为违反了法律,他的耳朵会被割除。故C项正确。在听文章时应密切关注各个时间内发生的不同事件,此题的选项B具有很强的干扰性,但如果听到时间标志就会发现B项的内容是文章在讲18世纪的时候提到的,故不对。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3165622.html
相关试题推荐
Whatisthesubjectofthecompetition?[br][originaltext]Cellphoneshave
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[br][originaltext]ThenewEg
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[originaltext]ThenewEgyptian
JacobZumaisgoingtobechargedfor[br][originaltext]FormerDeputyPresiden
JacobZumaisgoingtobechargedfor[originaltext]FormerDeputyPresidentofS
Whatcanbeinferredfromthenews?[originaltext]TheRobertJ.DoleInstit
Thetravelinformationisintendedfor[br][originaltext]Ladiesandgentle
Thetravelinformationisintendedfor[originaltext]Ladiesandgentlemen,w
ThebasicpurposeofIQtestsisto______.[br][originaltext]M:Whyisitthat
ThebasicpurposeofIQtestsisto______.[br][originaltext]M:Whyisitthat
随机试题
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Wecaninferfromthepassa
[originaltext]M:Hi,Jane,thisisJonahhere.HowaboutgoingtoseeAManand
AnancientGreekphilosopheroncewrotethatlaughteriswhatmakesushuman
编辑工作的基本功能不包括( )。A.文化生产中的组织功能 B.文化传播中的选
足月新生儿,25天。出生后2周出现身黄,目黄,其色晦暗,精神倦怠,四肢欠温,不欲
下列关于股权投资基金项目退出几种方式的比较的说法错误的是( )。A.从退出收益
社会审计实施阶段的主要工作有( )。A.编制审计方案 B.对内部控制进行测试
股骨颈骨折A.易发性肱动脉损伤 B.易发生缺血性骨坏死 C.易发生腓总神经损
证券经纪商若不能以委托当日最有利的价格使客户委托指令得以执行,将承担交易十的价格
我国修订的联合型瑞文测验是()的合并本。 (A)标准型与彩色型(B)标准型与
最新回复
(
0
)