首页
登录
职称英语
What’s the result of strike? [br] [originaltext] At least 40 people in Bangla
What’s the result of strike? [br] [originaltext] At least 40 people in Bangla
游客
2023-11-07
88
管理
问题
What’s the result of strike? [br]
At least 40 people in Bangladesh have been injured in violence linked to an antigovernment general strike that has paralyzed the country. Schools, shops and offices across the nation have been closed. Commerce and transport have been shut down. The strike which continued through Thursday was called by the opposition to press its demand that the government resign and allow elections under a neutral interim administration. In Dacca, thousands of opposition activists marched through the street shouting anti-government slogans.
选项
A、The strike begins on Tuesday.
B、There might be elections under a neutral interim government.
C、The government was demanded to step down.
D、The whole country has been unable to operate normally.
答案
A
解析
本题考查对新闻细节(数字)的捕捉。新闻中最先提到:“At least 40 people in Bangladesh have been injured in violence...”由此可以断定至少有40名人员受伤,而没有提到有人死亡。选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3165259.html
相关试题推荐
Studentdemonstratorsdemanded______.[br][originaltext]Eaton-wieldingpo
KofiAnnanisexpectedtomakeaspeech_______.[originaltext]EastTimoris
Whyaretheremanysuicideexplosionstakenplace?[originaltext]Theheadof
WhichstatementisNOTtrueabouttheaccident?[originaltext]AnAmtrakpass
Whatcanwelearnaboutpleasurefoodfromthepassage?[br][originaltext]
Whatcanwelearnaboutpleasurefoodfromthepassage?[br][originaltext]
ThepurposeofMagellan’sexpeditionwas[br][originaltext]Earlyinthe1
ThepurposeofMagellan’sexpeditionwas[br][originaltext]Earlyinthe1
ThepurposeofMagellan’sexpeditionwas[originaltext]Earlyinthe16thce
Whatistheauthor’smainpurposeinthepassage?[originaltext]Somepeople
随机试题
Autocrasheshavedecreasedinrecentyears,butthenumberofdeathsincra
[originaltext]M:Goodmorning,whatcanIdoforyou?W:Morning!Couldyouple
Overfortypercentofallplantandanimalspeciesontheearthlivein______.[
[originaltext]Doyoulikelisteningtomusic?[/originaltext]A、Yes,especiallyp
[originaltext]M:Hey!Yougotanewtelevision.W:Yeah!Itwasdeliveredyeste
遥感()波段对探测植被比较有效。A:紫外B:近红外C:中红外D:远红外
下列关于委托贷款的说法中,错误的是()。A.委托贷款是指政府部门、企事业单
制度化教育建立的典型表现特征是()。 A.学校的产生B.学制的建立 C.
关于标的物价格波动率与期权价格的关系(假设其他因素不变),以下说法正确的是()
某工程,实施过程中发生如下事件:事件1:在第一次工地会议上,总监理工程师提出以
最新回复
(
0
)