首页
登录
职称英语
In the last third of the nineteenth century a new housing form was quietly
In the last third of the nineteenth century a new housing form was quietly
游客
2023-11-07
88
管理
问题
In the last third of the nineteenth century a new housing form was quietly being developed. In 1869 the Stuyvesant, considered New York’s first apartment house, was built on East Eighteenth Street. The building was financed by the developer Rutherfurd Stuyvesant and designed by Richard Morris Hunt, the first American architect to graduate from the cole des Beaux Arts in Paris. Each man had lived in Paris, and each understood the economic and social potential of this Parisian housing form. But the Stuyvesant was at best a limited success, in spite of Hunt’s inviting facade, the living space was awkwardly arranged. Those who could afford them were quite content to remain in the more sumptuous, single-family homes, leaving the Stuyvesant to young married couple and bachelors.
The fundamental problem with the Stuyvesant and the other early apartment building that quickly followed, in the late 1870’s and early 1880’s, was that they were confined to the typical New York building lot. That lot was a rectangular area 25 feet wide by 100 feet deep--a shape perfectly suited for a row house. The lot could also accommodate a rectangular tenement, though it could not yield the square, well-lighted, and logically arranged rooms that great apartment buildings re- quire. But even with the awkward interior configurations of the early apartment buildings, the idea caught on. It met the needs of a large and growing population that wanted something better than tenements but could not afford or did not want row houses.
So while the city’s newly emerging social leadership commissioned their mansions, apartment houses and hotels began to sprout on multiple lots, thus breaking the initial space constraints. In the closing decades of the nineteenth century, large apartment houses began dotting the developed portions of New York City, and by the opening decades of the twentieth century, spacious buildings, such as the Dakota and the Ansonia, finally transcended the tight confinement of row house building lots. From there it was only a small step to build luxury apartment houses on the newly created Park Avenue right next to the fashionable Fifth Avenue shopping area. [br] It can be inferred that the majority of people who lived in New York’s first apartments were ________.
选项
A、highly educated
B、unemployed
C、wealthy
D、young
答案
D
解析
能推出在纽约第一个公寓居住的大多数人是:A受过高等教育;B失业的;C 富有的;D 年轻的。文章第一段最后一句话表明:人们满足于在舒适豪华的单个家庭厨房生活,而年轻的新婚夫妇和单身则住在公寓大楼。故D是正确选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3165025.html
相关试题推荐
Inadditiontotheirmilitaryrole,thefoalsofthenineteenthcenturypro
Inadditiontotheirmilitaryrole,thefoalsofthenineteenthcenturypro
Inadditiontotheirmilitaryrole,thefoalsofthenineteenthcenturypro
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)(1
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)(1
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)(1
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)(1
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)(1
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)(1
Thearrivalofthemass-producedcar,justoveracenturyago,causeda(n)(1
随机试题
Education【C1】______inthemodernizationofourcountry.Thereare,however,
Whenapersonfallsasleep,allactivitydecreasesandthemusclesrelax.Th
Aswehaveseen,thereisnothingaboutlanguageassuchthatmakeslinguis
【B1】[br]【B10】[audioFiles]audio_eusm_j01_168(20099)[/audioFiles]Thenoursense
根据提供的信息和语言素材设计教学方案,用英文作答。? 设计任务:请阅读下面学生
下列不属于气胸特征的是A:肺萎陷 B:纵隔扑动 C:捻发音 D:叩诊浊音
2011年某省接待过夜游客总量再次实现突破,达到3001.34万人次,同比增长
下列各项中,治疗虫积腹痛宜选用的药物是( )。A.甘遂 B.京大戟 C.牵
已确定的第二信使不包括A.cGMP B.cAMP C.三磷酸肌醇 D.甘油
A.可见到影细胞灶 B.肿瘤上皮细胞形成玫瑰花样结构 C.肿瘤组织内可见到淀
最新回复
(
0
)