首页
登录
职称英语
What’s the matter with the man? [originaltext]W: So, how are things going, Clive
What’s the matter with the man? [originaltext]W: So, how are things going, Clive
游客
2023-11-06
86
管理
问题
What’s the matter with the man?
W: So, how are things going, Clive?
M: Well, to be honest, Lydia, I was feeling great on Saturday, but I started to feel sick Sunday afternoon. I thought I’d get better, but I feel worse than before. And I’m really worried because I’m scheduled to give a presentation at work on Friday, so I have to be better by then.
W: Well, what seems to be the problem?
M: Well, I thought I had the flu, but the doctor said it was just a bad cold. He gave me some cold medicine to take care of my stuffy nose and fever. I’m supposed to take the medicine three times a day after eating, but it doesn’t seem to help. He also told me to stay off my feet for a day or so, but I’m so busy these days.
W: Listen, forget about that medicine! I have just the thing to get rid of the bad cold. You see, my mom is really into herbal medicine.
M: Oh, no thanks.
W: Ah, come on! Give it a try. You just take some of my mom’s herbal tea and drink it four times a day. Believe me. You’ll be up and dancing around in no time.
M: Dancing around in no time, right? Well, I guess. Nothing else seems to be doing the job.
W: Great. I’ll come by your place at 8. See you then.
选项
A、He has a cold.
B、He has the flu.
C、He has a stomachache.
D、He has his foot injured.
答案
A
解析
细节题。选项B是迷惑项,文中有“Well,I thought I had the flu,but the doctor said it was just a bad cold.”的对话内容,根据医生的判断,他应该只是感冒了。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3164745.html
相关试题推荐
WheredidJenkinsspendmostofhismarriagelife?[br][originaltext]Afor
WheredidJenkinsspendmostofhismarriagelife?[originaltext]AformerAm
Accordingtothereport,howmanypeopleareHIV-positive?[originaltext] Onth
Whendidtheattacktakeplace?[originaltext]APalestinianattackonIsrae
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Earthquakeisashakingo
Whatisthetalkmainlyabout?[originaltext]Earthquakeisashakingofthe
Thetalkismainlyabout______.[br][originaltext]Inadditiontoexerci
Hitchcockwasboreinafamilyofa______ownerinBritain.[br][originaltext
OneofSally’slegsisNOT_______.[br][originaltext]Sara:Now,letmejusts
OneofSally’slegsisNOT_______.[originaltext]Sara:Now,letmejustsee.Ye
随机试题
PASSAGEONE[br]Accordingtotheauthor,whowillwintheelection?AngelaMerke
[originaltext]W:Whatagreatday,don’tyouthink?M:Iguessso.Ihadn’tnot
EatingOurYoung[A]AtFeltonvilleSchoolofArtsa
Wereyouthefirstorthelastchildinyourfamily?Orwereyouamiddleor
HistoricalBackground→TheepicpoemBeowulf,writteninOldEnglish,i
下列说法错误的是( )。A.资产证券化托管人是指为资产支持证券持有人之利益,按
患者,男,60岁。久患胁痛,悠悠不休,遇劳加重,头晕目眩,口干咽燥,舌红少苔,脉
我国狭义的货币量包括()。 A.流通中的现金B.定期存款 C.储蓄存款
重大市场风险报告及时报告重大突发市场风险事件,包括()。A.反映事件事实 B.
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)