首页
登录
职称英语
Where can people take adult education courses? [br] [originaltext] Millions
Where can people take adult education courses? [br] [originaltext] Millions
游客
2023-11-06
86
管理
问题
Where can people take adult education courses? [br]
Millions of people are enrolled in evening adult education programs across America. Community colleges have become popular and their enrollments have increased rapidly. Large universities are offering more courses in the evenings for adult students. In this way, the demand for more education is being met. One reason for this is that many older people are changing their professions. They are looking for different careers. Another reason is that repair costs have increased. Adults are taking courses like plumbing and electrical repair. This way they hope that the high costs for repairs can be avoided. Advanced technology is the most important reason for the rise in adult education. Engineers, teachers and businessmen are taking adult education classes. They have found that more education is needed to do their jobs well. Various courses are offered. Computers and business courses are taken by many adult students. Foreign languages, accounting and communication courses are also popular. Some students attend classes to earn degrees. Others take courses for the knowledge and skills that they can receive. The lives of many people have been enriched because of adult education.
选项
A、Because many old people are changing their professions.
B、Because some people are looking for better jobs.
C、Because they have high costs for repairs and advanced technology.
D、All of the above.
答案
D
解析
通过原文“One reason for this is that many older people are changing their professions.They are looking for different careers.Another reason is that repair costs have increased.Adults are taking courses like plumbing and electrical repair.This way they hope th
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3164459.html
相关试题推荐
Theidea______allpeopleareselfishiswrong.A、whatB、thatC、whyD、ifB
What’sthenewsabout?[originaltext]Noinstitutionswillbeallowedtosell
China’shi-techtradesurplushaslastedfor______sofar.[originaltext]Chin
Whatisthispassagemainlyabout?[br][originaltext]Scientistssaysharks
Whatisthispassagemainlyabout?[br][originaltext]Scientistssaysharks
Whatisthispassagemainlyabout?[originaltext]Scientistssaysharkshavel
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[br][originaltext]F:Tom,doyou
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[br][originaltext]F:Tom,doyou
OnJanuary1st,peopleusuallymakeaNewYear’s_____suchasquittingsmokingor
Theexperimentistotakeplace[originaltext]Auniqueexperimenttotryto
随机试题
Whatisthefirstguidelinetoinvestingaccordingtothespeaker?[originaltext
RESUME
Tobesuccessfulinajobinterview,youshould【B1】______certainandprofes
Oldpeoplearealwayssayingthattheyoungarenotwhattheywere.Thesame
对电子出版物编辑人员使用多媒体计算机的具体要求包括( )。A.加强对制作过程中
一员工因为妻子重病,无力支付高昂的医疗费用,只好挪用公款5000元。对此,你的观
胃肠穿孔首选的检查方法是A.经体表超声检查 B.常规X线检查 C.上消化道钡
如右图所示,一个正方体木块六个面上分别写着数字,相对面上两个数字的和为20。现在
社会工作价值观是社会工作者所持有的助人观念,是利他主义,尊重受助者的权力和选择。
1988年《巴塞尔报告》要求,自1992年底起,所有签约国从事国际业务的银行,其
最新回复
(
0
)