首页
登录
职称英语
Marianne Hardwick was timid and unadventurous, her vitality consumed by phy
Marianne Hardwick was timid and unadventurous, her vitality consumed by phy
游客
2023-11-06
54
管理
问题
Marianne Hardwick was timid and unadventurous, her vitality consumed by physical activity and longing, her intelligence by indecisiveness, but this had less to do with the innate characteristics of the weaker sex (as her father, Creighton Montgomery, called it) than with the enfeebling circumstances of here upbringing. Creighton Montgomery had enough money to mould his daughters according to his misconceptions: girls were not meant to fend for themselves so he protected them from life. That means that Marianne Montgomery grew up without making any vital choices for herself. Prevented from acquiring the habits of freedom and strength of character that grow from decision-making, very rich girls, whose parents have the means to protect them in such a crippling fashion, are the last representatives of Victorian womanhood. Though they may have the boldest manners and most up-to-date ideas, they share their great grandmothers’ humble dependence.
Most parents these days have to rely on their force of personality and whatever love and respect they can inspire to exert any influence over their children at all, but there is still an awful lot of parental authority that big money can buy. Multi-millionaires have more of everything than ordinary mortals, including more parent power, and their sons and daughters have as much opportunity to develop according to their own inclinations as they could have had in the age of absolute monarchy.
The rich still have families.
The great division between the generations, which is so much taken for granted that no one remarks on it any longer, is the plight of the lower and middle classes, whose children begin to drift away as soon as they are old enough to go to school. The parents cannot control the school, and have even less say to what company and ideas the child will be exposed to; nor can they isolate him from the public mood, the spirit of the age. It is an often-heard complaint of the middle-class mother, for instance, that she must let her children watch television for hours on end everyday if she is to steal any time for herself. The rich have no such problems; they can keep their offspring busy from morning to night without being near them for a minute more than they choose to be, and can exercise almost total control over their environment. As for schooling, they can hand-pick tutors with sound views to come to the children, who may never leave the grounds their parents own, in town, in the country, by the sea, unless for an exceptionally secure boarding school or a well-chaperoned trip abroad. It would have been easier for little Marianne Montgomery to go to Cairo than to the nearest newsstand. [br] Which of the following is TRUE about Creighton Montgomery’s daughters?
选项
A、They did not have up-to-date ideas.
B、They were unintelligent.
C、They did not have much freedom.
D、They had no physical activity.
答案
C
解析
事实细节题。根据文章第一段最后一句话可知,她们有最新的想法,可以排除选项A 、B ;第一段第二、三、四句话,第二段第一、二句话说明不是她们不聪明、没有想法,而是她们的生活由父母包办,作为富人的孩子不允许有自由的习惯和坚强的性格。从第四段第二、三句话可以看出,与工人阶级和中产阶层的孩子相比,她们被剥夺了很多机会和自由,接触不到时代精神。所以C 为正确答案。文章第一句话提到她的生命活力已经被体力活动和渴望消磨掉了,最后两句话中虽提到很少出门,但说没有体力活动也过于绝对,排除选项D 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3164045.html
相关试题推荐
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneHardwickwastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyphy
MarianneMontgomerywastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyph
MarianneMontgomerywastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyph
MarianneMontgomerywastimidandunadventurous,hervitalityconsumedbyph
随机试题
Weareallopposedto(put)______themeetingoff.putting本题考查的是动词短语beopposedt
()电视信号()节目旁白[br]()电视转播车()益智类节目D、Q
第二产业/工业secondaryindustry;manufacturing
X公司和Y公司合作创作集成电路布图设计,若创作完成后,其专有权()。A.未作约定
若GPS接收机显示屏显示305°。则表示前进方向为()。A.东北 B.东南
在小儿水肿的过程中,产生气急暴喘是由于A.水湿内盛,寒痰阻肺 B.肺气闭郁,心
下列可以反映个人或家庭一定期间的收入支出情况的是()。A:收入一支出表 B:资
下列病变应当选择的检查方法是 下颌下腺导管阳性结石A.翼片 B.下颌后部咬
下列各项条件中,会计师事务所在接受客户关系和具体业务时应当具备的有()。A
根据支付结算法律制度的规定,下列关于支票提示付款的表述中,正确的是()。A.转
最新回复
(
0
)