首页
登录
职称英语
What is the main purpose of Brown’s remarks? [br] [originaltext] Good evenin
What is the main purpose of Brown’s remarks? [br] [originaltext] Good evenin
游客
2023-11-06
83
管理
问题
What is the main purpose of Brown’s remarks? [br]
Good evening, ladies and gentlemen. My name is Alice Brown. As you know, we hold a series of events during the school year on various culture topics. I am happy there’s such a large crowd of both students and professors, that’s it, the second of our time, our city art presentation this year. I see that almost every seat is taken. Tonight, we are lucky to have our guest, the man of considerable fame in the world of music. He began to play the piano at age of 5. By the time he was 10, he was already composing in playing his own pieces. He’s a graduate of the famous Juliet School in New York City. Our guest has spent the last 45 years of his very successful career touring the world playing in concert. We are fortunate that he’s consented to come to share some of his experiences with us. He has had many adventures along the way—lost instruments, miss connections, no hotel room, locked concert halls, and so on. He’s played for all of the most well-known conductors, not only in North America but all over the world. The title of his talk is the Concert Tour 40 Years on Four Continents. Please join me in welcoming Mr. Daniel Robinson, one of the foremost pianists of our day.
选项
A、At the age of 5.
B、At the age of 10.
C、At the age of 15.
D、At age the of 25.
答案
B
解析
细节题。钢琴家何时开始演奏自己的曲子。根据文中内容“By the time he was 10,he was already composing in playing his own pieces.”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3163482.html
相关试题推荐
WhydidPapuansstartalong-timecampaign?[originaltext]Abandof200arm
WhatdidtheUnitedNationshumanrightschiefsay?[br][originaltext]Syri
WhatdidtheUnitedNationshumanrightschiefsay?[originaltext]Syrianrig
Whatisthemaintaskforaidworkersnow?[originaltext]InIran,morethan
Themainideaofthispassageis______.[br][originaltext]Doyouwanta
Themainideaofthispassageis______.[br][originaltext]Doyouwanta
DoctorsevaluatethefollowingaboutkidsEXCEPT[br][originaltext]Nextti
Howdidthemanspendhisvacation?[br][originaltext]W:Welcomeback!Howwas
Howdidthemanspendhisvacation?[br][originaltext]W:Welcomeback!Howwas
WhatisGeorgegoingtodothismorning?[br][originaltext]M:Hello,isthatS
随机试题
AlicewasaB-plusstudentthroughherfirstthreeyearsatcollege.Duringt
Duringrecentyearswehaveheardmuchabout"race":howthisracedoescert
(1)Asmallgroupofsalt-and-pepperhairedwomenwholiveoutsideJackson,
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessay.Supposeyouhavetw
Adviceto"sleeponit"couldbewellfounded,scientistssay.Afteragood
HerfluencyinEnglishgivesheranadvantage______othergirlsforthejob.A、a
B
成长型基金主要投资于信誉度高、有长期成长前景或长期盈余的公司股票。这里股票通常具
下列关于肖像权的表述中,不正确的是()。 A.法人也有肖像权 B.公民的肖
关于管道安装后需要静电接地的说法正确的是( ).A.每对法兰必须设置导线跨接
最新回复
(
0
)