首页
登录
职称英语
Why did the human rights organizations criticize Morocco? [br] [originaltext]
Why did the human rights organizations criticize Morocco? [br] [originaltext]
游客
2023-11-06
69
管理
问题
Why did the human rights organizations criticize Morocco? [br]
The European Union says thirty thousand Sub-Saharan Africans are waiting in Morocco and Algeria to cross illegally into Europe. [23] Morocco has been criticized by human rights organizations after it was reported that its security forces had dumped large numbers of these would-be migrants in the desert and left them to fend for themselves. Meanwhile, in the Moroccan capital, Rabat, demonstrations have been taking place against the treatment of those who’ve been trying to enter the Spanish enclaves of Melilia and Ceuta, [24] where last week several people were killed in clashes with Moroccan troops.
选项
A、Demonstrations took place against the treatment of would-be migrants.
B、The would-be migrants tried to enter the two places.
C、A few people were killed in clashes with Moroccan troops.
D、Sub-Saharan Africans waited to cross illegally into the two places.
答案
C
解析
新闻提到,在摩洛哥的首都拉巴特引发了游行示威运动,以谴责当局对待正试图进人西班牙领土梅利利亚和休达的准备移民欧洲的人的态度,而上个星期在梅利利亚和休达有些民众在与摩洛哥军队发生的冲突中丧生。故选项C正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3162875.html
相关试题推荐
RussianPresident’svisitwillfocuson[originaltext](23)RussianPresident
Whatissignificantaboutthereview?[br][originaltext]Movingawayfrom
Whatissignificantaboutthereview?[originaltext]Movingawayfromnewspa
Accordingtotheexperiments,manyblindpeople[br][originaltext]Didyou
Accordingtotheexperiments,manyblindpeople[originaltext]Didyoueverw
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Hello?M:Hi.Mari
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Hello?M:Hi.Marie.thi
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtotheconversation?[originaltext]
Themanwantstohave______intheapartment.[br][originaltext]W:Hi!Welcome
SheikhHasinainsistedthatshe______.[originaltext]TheformerPrimeMini
随机试题
Ascientifictheoryisapublicpronouncementthatindicateswhatascienti
Whenyourphoneisinyourpocket,therearetwopossiblestates:itis
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
[originaltext]Wouldyoumindclosingthedoor?[/originaltext][originaltext]How
下列关于故障树常用名词术语的表述,错误的是()。A.未探明事件是原则上应进一
患者男性,28岁,体重70kg,被火焰烧伤。其中一度烧伤20%,二度烧伤30%,
左图为给定的立体图,从任意角度剖开,右边哪一项不可能是它的截面图? A.如上图
日本的柔道列入东京奥运会,韩国的跆拳道也进入汉城奥运会,然而,中国武术却进不了北
不能独立使用、处分的房地产,如()不宜作为抵押物。A.一个球场 B.一个
根据《建筑材料及制品的燃烧性能分级》(GB8624--2012)规定,建筑材料
最新回复
(
0
)