首页
登录
职称英语
The additional 2 billion dollars will mainly be used to______. [originaltext]
The additional 2 billion dollars will mainly be used to______. [originaltext]
游客
2023-11-06
74
管理
问题
The additional 2 billion dollars will mainly be used to______.
AT &. T planned to spend $ 18 billions in 2010 upgrading its wireless networks to handle the increasing onslaught of new traffic. This is roughly $ 2 billion more than the company had invested in the previous year. Specifically, AT&.T will add 2,000 new cell sites and upgrade existing cell sites with three times more fiber links than it had in 2009. This will increase capacity to connect the cell towers to AT&.T’s main network2’. AT&.T, which is the only wireless operator in the U. S. selling the iPhone, has been the target of much criticism over this past year, as many iPhone subscribers, particularly in densely populated urban areas, have complained about dropped calls, slow Internet access, and poor service. Some critics claim the company has not been spending enough on network upgrades to keep up with growing demand. AT&.T has acknowledged that it has faced some difficulties, particularly in big cities28. But the company is closing the gap.
选项
A、upgrade its network capacity
B、improve customers services
C、develop new products
D、market more iPhones
答案
A
解析
细节陈述题。由“This will increase capacity to connect the cell towers to AT&T’s main network.”可知AT&T的钱主要用于升级网络容量。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3162261.html
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthereport?[originaltext]Chinaanditstradingpa
Howmanyartistsareontherecording?[br][originaltext]Morethan60Coun
Howmanyartistsareontherecording?[originaltext]Morethan60Countryan
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenewsitem?[br][originaltext]
WhichofthefollowingisNOTmentionedinthenewsitem?[originaltext]The
Whydidmoviesdobetterthantheater?[br][originaltext]Uptoabout1915
Whydidmoviesdobetterthantheater?[br][originaltext]Uptoabout1915
Whatisthespeechallabout?[br][originaltext]Thereisageneraltermfo
Whatisthespeechallabout?[originaltext]Thereisageneraltermforthe
Wherearethetwospeakers?[originaltext]Cathy:Sherry,whydidyouaskmetoc
随机试题
Ourfailure______ourselvestomodernlifeoftencausesustroubleinourwork.A、
WelearnedthatColumbushasdiscoveredAmericain1492.A、haddiscoveredB、disco
[originaltext]Manypeoplehurttheirbackswhentheytrytoliftheavythin
下列不属于一类高层的是()。A.56m的住宅 B.60m的学校 C.
()反映输电线路周围产生的电场效应。A.电阻 B.电抗 C.电导 D.电
女子各阶段的生理特点,错误的是A.更年期卵巢功能逐渐减退 B.老年期生殖器官萎
症见牙龈肿痛,舌红,脉滑数,属于( )。A.胃火炽盛证 B.小肠实热证 C
如果两个复本的施测相隔一段时间,则其信度称为()。A:重测复本信度 B:重测信
关于外部培训与开发优点的说法,错误的是( )。A.外部培训与开发可以扩大员工的
(2020年真题)“君主们在任何时候都不得不服从经济条件,并且从来不能向经济条件
最新回复
(
0
)