首页
登录
职称英语
Who will be expulsed? [br] [originaltext] [25 A] Britain has announced the e
Who will be expulsed? [br] [originaltext] [25 A] Britain has announced the e
游客
2023-11-04
74
管理
问题
Who will be expulsed? [br]
[25 A] Britain has announced the expulsion of an Israeli diplomat following the use of forged British passports by the killers of a Palestinian Hamas commander in Dubai in January. The Foreign Secretary David Miliband told parliament there was strong evidence that [26B] Israel was responsible for the misuse of the passports, [27B] the originals of which belong to people with dual British and Israeli citizenship.
Given that this was a very sophisticated operation in which high quality forgeries were made. The government judges it is highly likely that the forgeries were made by a state intelligence service. Taking this, together with other inquiries, we have concluded that there’re compelling reasons to believe that Israel was responsible for the misuse of the British passports.
选项
A、The evidence against Israel is insufficient.
B、The misused passports belong to people with dual nationality of British and Israel.
C、The forged passports were made by the Israel government.
D、To make Israel claim responsibility for the forgeries is a sophisticated operation.
答案
B
解析
新闻中在两次提到以色列应为使用虚假护照事件负责时分别提到there was strong evidencethat…和there’re compelling reasons to believe that,由此可见[A]与新闻内容相反。新闻中曾提到…of thepassports,the originals of which belong to people with dual British and Israeli citizenship,[B]正是这句话的同义转述,为本题答案。新闻只谈到,虚假护照使用了高超的造假行为,因此可能是国家情报机构制作的,故[C]属推断过度。[D]利用原文的sophisticated operation设置干扰,但该项的内容原文未提及。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3157489.html
相关试题推荐
WhoisGeorgeMitchell?[br][originaltext][24A]NorthernIrelandpeacetal
TheDowcloseddownat[br][originaltext][22A]Nowhavealookatwhat’sbe
TheDowcloseddownat[originaltext][22A]Nowhavealookatwhat’sbeenhap
ThepurposeofMagellan’sexpeditionwas[br][originaltext]Earlyinthe16
In1847mostcountriesoftheworldwere[br][originaltext]Anymistakemad
Whatistheman’sproblem?[br][originaltext]M:Excuseme,butisthiswhereI
Whatistheman’sproblem?[originaltext]M:Excuseme,butisthiswhereIshoul
Whatcanweknowaboutthemanfromtheconversation?[br][originaltext]W:Hey
Whatcanweknowaboutthemanfromtheconversation?[br][originaltext]W:Hey
Whatcanweknowaboutthemanfromtheconversation?[originaltext]W:Hey,Kevi
随机试题
NationalAviationandSpaceAdministration(NASA)anditspartnersintheInte
Inourtimeitisbroadlytruethatpoliticalwritingisbadwriting.Where
[originaltext]W:Areyouwatchinganygoodshowsthesedays?M:Actuallyyes.I
力又称A.咀嚼力 B.咀嚼压力 C.咀嚼肌力 D.最大潜力 E.牙周潜力
男性,73岁,腹泻2天,未进食,入院诉头晕、乏力,恶心、呕吐,血清钠132mmo
在我国,某交易者3月3日买入10手5月铜期货合约同时卖出10手7月铜期货合约,价
村集体经济组织本年实现的收益总额指的是()。A.本年收益 B.可分配收益
铭泰是一家咨询公司,企业的顾客基本上都是由员工自己招揽,所以企业的生存也依赖于员
依据《土壤污染防治法》,下列哪些地块应由地方人民政府生态环境主管部门会同自然资源
A.余气量 B.肺活量 C.功能余气量 D.用力肺活量 E.肺泡通气量用
最新回复
(
0
)