首页
登录
职称英语
The latest National Report on Higher Education says that______. [originaltext]
The latest National Report on Higher Education says that______. [originaltext]
游客
2023-11-02
77
管理
问题
The latest National Report on Higher Education says that______.
Many American colleges and universities require applications for the fall term to be completed by January 1st. But some have deadlines of December 1st. A research group in California released its latest National Report on Higher Education.(7)The report says the price of college has increased more than four hundred percent since 1982. Costs have climbed much faster than other prices—as well as the wages of average families.(8)The group warns that the extension of these trends would put higher education beyond the reach of most Americans. And it would mean greater debt for those who do go to college. The report also expresses concern that the United States is losing its leadership in sending young people to college.(9)Earlier progress can be seen in the percentage of Americans aged thirty-five and older who have a college degree. In a comparison of twenty-nine countries. the United States is second, after Canada. But today other countries are making progress more quickly.(10)The United States is the tenth in the percentage of college-educated adults aged twenty-five to thirty-four. And it is the seventh in the percentage of eighteen to twenty-four years old in college.
选项
A、the price of college has increased 300% since 1982
B、the price of college has increased less faster than wages of average families
C、the price of college has increased as fast as other prices
D、the price of college has increased much faster than wages of average families
答案
D
解析
语义理解题。根据句(7)可知,调查数据表明,大学学费的增长幅度已经超过了其他商品,甚至比普通家庭的工资增长速度还要快。因此答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151819.html
相关试题推荐
Whatarethemanandthewomanmainlydiscussing?[br][originaltext]W:Hi,Jim
Whatarethemanandthewomanmainlydiscussing?[originaltext]W:Hi,Jim.What
Whatcanwelearnaboutthewoman?[br][originaltext]M:So,(l-l)haveyoufo
Whatcanwelearnaboutthewoman?[originaltext]M:So,(l-l)haveyoufounda
Accordingtothenewsitem,howmanypeoplewerereportedtobekilledintheea
Accordingtothepassage,ifyouwanttoswim,youcan______.[originaltext]
WhatdoesthemanwanttoknowfromJessica?[br][originaltext]M:Hi,Jessica!
WhatdoesthemanwanttoknowfromJessica?[br][originaltext]M:Hi,Jessica!
WhatdoesthemanwanttoknowfromJessica?[br][originaltext]M:Hi,Jessica!
WhatdoesthemanwanttoknowfromJessica?[originaltext]M:Hi,Jessica!Didy
随机试题
InternationalWomen’sDay(8March)isanoccasionmarkedbywomen’sgroupsar
WhenMomandDadGrowOldA)Theprospectoftalkingtoincreasinglyfragil
Somepeoplethinkthattheamountoftimeandmoneyspentontheprotection
闭合容量是()A.气道开始闭合时呼出的气量 B.人为闭合气道后肺内存留的气
下列关于土堤的说法错误的是()。A.边坡较缓、地基与地基接触面较大 B.对地
有关制备含低共熔物散剂的叙述中错误的是A.可分别以固体粉末稀释低共熔组分,再混和
停、送电的操作顺序有何规定?
铁路运输的优点有()。A:运行速度快,运输能力大 B:铁路运输过程受自然条件限
很多人问马云为什么成功,马云说:我与你的差距就是我在做,你在看。请联系实际谈谈你
根据关税法律制度的规定,下列各项中,海关可以酌情减免关税的是()。A.进出境运
最新回复
(
0
)