首页
登录
职称英语
What can be concluded from existing home sales in August? [br] [originaltext]
What can be concluded from existing home sales in August? [br] [originaltext]
游客
2023-11-02
80
管理
问题
What can be concluded from existing home sales in August? [br]
(21)Existing home sales climbed for the second month in a row in September, fueling some hope that a housing recovery is underway. Sales of previously owned homes rose 10% to a seasonally adjusted annual rate of 4.53 million units last month, the National Association of Realtors reported Monday. That was up from a 4.12 million rate in August.
The report came in much stronger than expectations.(22)Economists had forecast sales to edge up to an annual rate of 4.25 million units, according to consensus estimates from Briefing, com. The gains of the past two months were welcome news, after home sales sank 27% to their lowest level in 15 years in July. While some economists say a housing recovery is underway, a foreclosure moratorium in October may have a negative impact on next month’s report.
选项
A、They are much stronger than their expectations.
B、They might reach to 4. 25 million units per year.
C、They will be out of control on next month’s report.
D、They indicate the housing industry has recovered.
答案
B
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(22)可知,经济学家们预测房屋销售会渐升至年均425万套。因此B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151395.html
相关试题推荐
Wheredoestheconversationtakeplace?[originaltext]W:Yes.MayIhelpyou,pl
WhichofthefollowingisNOTthesymptomofthewoman?[br][originaltext]M:H
WhichofthefollowingisNOTthesymptomofthewoman?[originaltext]M:Hello,
Whatisthewoman’sproblem?[br][originaltext]W:Hello!Who’sspeaking?M:He
Whatisthewoman’sproblem?[br][originaltext]W:Hello!Who’sspeaking?M:He
Whatisthewoman’sproblem?[originaltext]W:Hello!Who’sspeaking?M:Hello,i
Whyisthemanexcitedatthebeginningoftheconversation?[br][originaltext
IntheuniversityMr.Tangmajoredin______.[originaltext]W:Hello,Mr.Tang.T
Howlongdidtheactivitycourserunlastyear?[br][originaltext]M:Molly,th
Howlongdidtheactivitycourserunlastyear?[originaltext]M:Molly,thisis
随机试题
Irishdance:TheIrishInternationalDanceCompany,oneofthemostdynamicd
Mostpeoplehaveanintuitive【C1】______ofwhatintelligenceis,andmanywor
[img]2012q2/ct_eyyjscz2008b_eyyjscreadb_0021_20121[/img]Whenwasthelastt
“住房是居住的机器”是()说的。A.贝伦斯 B.格罗皮乌斯 C.勒·柯布
由盐酸吗啡氧化生成且毒性增加的物质为A:N-氧化吗啡 B:阿扑吗啡 C:双吗
用60万元购置某设备,欲在10年内将该投资的复本利和全部回收,基准收益率为12%
房地产开发企业将其新建商品房的销售权单独委托给一家房地产经纪机构,这种销售代理方
对壶腹部癌的诊断和鉴别诊断有重要价值的检查是A.CT检查 B.X线十二指肠
①互联网的发展,紧紧围绕“人”这一核心 ②增强技术进步带来的获得感,体现了人们
最为常用的个人住房贷款还款方式有()。A.等额本金还款法 B.组合还款法
最新回复
(
0
)