首页
登录
职称英语
Where would these two and a half tons of peppers be sold? [br] [originaltext]
Where would these two and a half tons of peppers be sold? [br] [originaltext]
游客
2023-11-02
83
管理
问题
Where would these two and a half tons of peppers be sold? [br]
Palestinians have exported the first shipment of crops grown in Gaza greenhouses left behind by evacuated Jewish settlers. Palestinian officials said two and a half tons of peppers left Gaza through the Karni Crossing, and will be sold in Israel. The Director of the Palestinian Economic Development Company said he was very pleased. He said the shipment moved without problems and he hopes this will be a good start. Palestinian officials hope to export a further shipment of produce to Europe, via Israel, next week. Until this summer, the greenhouses belonged to Jewish settlers in Gaza. When Israel withdrew from Gaza, and dismantled the settlements, private, foreign donors bought the greenhouses for $13 million and gave them to the Palestinians. Palestinian officials say access to the outside world is crucial for strengthening Gaza’s troubled economy.
选项
A、They occupied them by force.
B、Jewish left them to Palestinians as gifts.
C、Private, foreign donors give them these greenhouses.
D、The Palestinian government distributed them to citizens.
答案
C
解析
细节判断题。选项中B项具有很强的迷惑性,新闻开始时提到“这些温室是由已撤离的犹太定居者留下的。”但是我们仔细听下面的内容就会发现有这样一句话明确交待了问题的答案,即“一些民间和国外的捐赠者以1300万美元买下这些温室并赠送给巴勒斯坦。”由此,我们可以判断正确选项应该是C项无疑了。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151170.html
相关试题推荐
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[br][originaltext]The
HowlongdidEthbellteachminoritystudents?[br][originaltext]Afterreti
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthemo
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthemo
随机试题
Someinformationismissing.Youwillhearawomanorderingsomeelectri
PsychologistGeorgeSpilichandcolleaguesatWashingtonCollegeinChestert
Theevolutionofsexratioshasproduced,inmostplantsandanimalswithse
偏头痛的特点是A.多为轻度疼痛 B.头痛部位多在双侧 C.头痛在呕吐后可减轻
(2016年)按照客户与企业的关系分类,客户类型不应包括()。A.非客户 B.
以下不属于一般性投诉处理基本原则的是()。A.积极主动原则 B.客观公正原则
下列关于毛果芸香碱的作用说法错误的是A.是M受体的激动剂B.降低眼压C.滴入眼后
人们常说“聪明早慧”“大器晚成”,这说明人的身心发展具有()。A.阶段性
集体土地上的房屋禁止抵押。()
在其他因素不变的情况下,如果一国或地区的货币对外升值,一般会导致()。A.本国
最新回复
(
0
)