首页
登录
职称英语
Who approved the proposal to legalize gay marriage? [br] [originaltext] Spai
Who approved the proposal to legalize gay marriage? [br] [originaltext] Spai
游客
2023-11-02
78
管理
问题
Who approved the proposal to legalize gay marriage? [br]
Spain’s Upper House of Parliament, the Senate, have voted against the proposal to legalize gay marriage. The move follows a huge demonstration in Madrid at the weekend by conservative groups opposed to the socialist government’s full equality agenda. The legislation remains likely to become law anyway. It would make traditionally Catholic Spain the country with the highest recognition of homosexual rights in Europe. The Senate defeated the gay marriage bill when members of the Catalan Christian Democrat Party joined the conservative opposition Popular party in opposing it. Their political group ranked amongst the tens of thousands, including nuns and bishops, who demonstrated against the measure in Madrid on Saturday.
选项
A、The majority was not favor of gay marriages.
B、Two parities joined to oppose it.
C、Conservative group demonstrated in Madrid.
D、Bishops didn’t allow the Senate to pass it.
答案
B
解析
细节判断题。新闻提到参议院没通过是因为加泰罗尼亚基督民主党与保守反对党人民党一起反对议案。因此,选项B项是对根本原因的概括,即是要选择的答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3150993.html
相关试题推荐
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[br][originaltext]The
InwhatrespectistheUnitedStatesveryfortunate?[originaltext]Thegeogr
ThespeakercomparestheInternetto[br][originaltext]TheInternetisag
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[br][originaltext
WhyisgreenlivingencouragedinlocalcouncilsinBritain?[originaltext]W
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGamesare
WherearetheOlympicGamesheld?[originaltext]TheOlympicGamesarehelde
WhoboughtBuckinghamHouse?[br][originaltext]BuckinghamPalaceisthemo
WhoboughtBuckinghamHouse?[originaltext]BuckinghamPalaceisthemonarch’
随机试题
WhichofthefollowingisNOTTRUE?[br]Thestoriesaboutscientistswhosolve
Inthe1880sitwasprovedthatnotwopeoplehaveexactlysame【M1】______fi
Everyyearalargenumberofyoungpeopleleaveschoolandbeginwork.Some【
[originaltext]M:You’vebeentravelingallyourlife.Whenareyougoingtoset
HowmanytimeshasJohnny’steamwontheLeagueCup?[originaltext]A:I’dlike
喷雾干燥与沸腾干燥的区别在于A.干燥速度快 B.适合于大规模生产 C.适用于
剪靛花调主要表现为()A.诉说离情别怨 B.闻名世界的“茉莉花” C.诉说缠
风的地质作用包括风蚀作用、风的搬运作用和风积作用。下面几种地貌形态中,不属于风积
从()看,学习型组织有利于鼓励共同合作,增强凝聚力。A.社会层面 B.组织层
用于佝偻病和软骨病的药物是A.葡萄糖酸钙 B.依替膦酸二钠 C.依普黄酮
最新回复
(
0
)