首页
登录
职称英语
As many people hit middle age, they often start to notice that their memory
As many people hit middle age, they often start to notice that their memory
游客
2023-11-01
82
管理
问题
As many people hit middle age, they often start to notice that their memory and mental clarity are not what they used to be. We suddenly can’t remember where we put the keys just a moment ago, or an old acquaintance’s name, or the name of an old band we used to love. As the brain fades, we euphemistically refer to these occurrences as " senior moments". While seemingly innocent, this loss of mental focus can potentially have a detrimental impact on our professional, social, and personal well-being.
It happens to most of us, but is it inevitable? Neuroscientists are increasingly showing that there’s actually a lot that can be done. It turns out that the brain needs exercise in much the same way our muscles do, and the right mental workouts can significantly improve our basic cognitive functions. Thinking is essentially a process of making neural connections in the brain. To a certain extent, our ability to excel in making the neural connections that drive intelligence is inherited. However, because these connections are made through effort and practice, scientists believe that intelligence can expand and fluctuate according to mental effort.
Now, a new San Francisco Web-based company has taken it a step further and developed the first"brain training program" designed to actually help people improve and regain their mental sharpness. Called Lumosity, it was designed by some of the leading experts in neuroscience and cognitive psychology from Stanford University.
Lumosity is far more than an online place to exercise your mental skills. That’s because they have integrated these exercises into a Web-based program that allows you to systematically improve your memory and attention skills. The program keeps track of your progress and provides detailed feedback on your performance and improvement. Most importantly, it constantly modifies and enhances the games you play to build on the strengths you are developing—much like an effective exercise routine requires you to increase resistance and vary your muscle use.
Does it work? Apparently it does. In randomized, controlled clinical trials, Lumosity was shown to significantly improve basic cognitive functions. One study showed students improved their scores on math tests by 34 percent after using Lumosity for six weeks, significantly greater gains than those made by other students in the same class, who were not training with the Lumosity program.
The company says its users have reported clearer and quicker thinking, improved memory for names, numbers, directions, increased alertness and awareness, elevated mood, and better concentration at work or while driving.
While many of the games at Lumosity are free, a modest subscription fee is required to use the full program over the long term. However, Lumosity is currently offering a free trial of their program to new users so that you can see how well it works before you decide to subscribe. The trial is completely free(no credit card required)and the company believes the results will speak for themselves. [br] The study with the students showed that Lumosity______.
选项
A、can only improve math related abilities
B、has the best effects on college users
C、needs a six-week training before using it
D、has a positive effect on people’s learning
答案
D
解析
细节题。第五段第四句提及one study showed students improved their scores on math tests by 34percent after using Lumosity for six weeks,由此可知,[D]为答案。[A]中only之意原文并未明确提及,故排除;[B]中the best之意原文并未明确提及,故排除;[C]中a six-week training是对第五段末句中after using Lumosity for six weeks的曲解,原文是指使用了六周之后,而非六周的训练,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3149501.html
相关试题推荐
Satellitecommunicationsaresoup-to-datethatevenwhen______inthemiddleo
Thepeoplehadgivenhimtheircommand,andtothepeoplealonehewasA、suitable
______thedangerfromenemyaction,peoplehadtocopewithasevereshortageo
Environmentalprotectionisahottopicnowadaysasmoreandmorepeoplerea
Manypeopleare______toinsectbites,andsomeevenhavetogotohospital.[2
Itisanoffencetoshow______againstpeopleofdifferentraces.[2006]A、distin
Peoplelongforanideallifeandfighthardforthat.Someconsideranidea
Accordingtotheauthor,peopletendto______.[originaltext]Thewaysofbeh
BeingwithSeamusHeaneywaslikebeingwithtwopeopleatonce.Ontheone
Chinesepeopleareusuallydescribedashospitable,generousandamiable.Theun
随机试题
Emboldenedbynewfoundprofitsandeagertoshakeofffederalcontrol,agr
GayMarriageStormsUSPoliticalPrimetimeInthespaceof
沙丁胺醇(万托林)治疗哮喘急性发作的药理基础为A.兴奋β肾上腺素受体功能 B.
土按粒径大小分为碎石土、砂土、粘土等,其中砂土定义为:()A.粒径2.36mm
高房价、高医药费完全打乱了正常的家庭消费结构。由于远期支出的不确定性,人们只好在
证券公司合并、分立、停业、解散、破产,必须经()批准A.国务院证券监督管理机构
(2015年真题)对在同一配置单元内设置有两种类型的灭火器的场所进行验收检查时
为了保证考评的公正性和公平性,人力资源部门应当建立()保障系统。A.绩效评估
下列关于房地产开发项目勘察设计的表述错误的是()。A:房地产开发项目勘察设计是工
女性,50岁。3个月前被自行车把撞伤上腹部,近3周来上腹隆起,进食后上腹胀满伴恶
最新回复
(
0
)