首页
登录
职称英语
The astounding rate of deforestation worldwide means [br] [originaltext] Goo
The astounding rate of deforestation worldwide means [br] [originaltext] Goo
游客
2023-10-31
81
管理
问题
The astounding rate of deforestation worldwide means [br]
Good morning, ladies and gentlemen. First, I’m much honored to be here to give a speech. Nowadays, the rate of deforestation worldwide is astounding. It means the loss of habitat for numerous species of plants and animals. It is a major factor in the warnings from the scientists worldwide that, if mankind does not change how we treat our planet, 50 percent of species could be extinct by the middle of this century. Then it would seriously threaten our social stability.
The important ecological function of forests is their role in hydrologic cycle. When it rains, some of the water moves through the soil to streams and rivers. The rest evaporates into the air, providing moisture for clouds. If you break the cycle, people will have less rain for agriculture and other uses, and will face a great risk of floods. This effect is now seen very clearly in the Amazon, central Africa and elsewhere.
We must not forget the millions of people depending on the healthy forests for their living. Besides, the forest environment provides us with wonderful opportunities for ecotourism—hiking, camping, bird watching and other outdoor activities.
Therefore, it tells us that we should live in harmony with the forests and adhere to the strategy of sustainable development. That’s all. Thank you.
选项
A、When it rains, the water only moves through the soil to rivers.
B、The important function of forests is their role in hydrologic cycle.
C、Floods often take place in Asia, central Africa and elsewhere.
D、If we break the cycle, the agriculture will face the risk of floods.
答案
B
解析
短文中提到,森林的重要生态功能就是它的水循环作用,B与之相符,故正确。A的说法太绝对,与原文中的some of the water...不符;C中的Asia应为Amazon;D中的floods应为dryness,或the agriculture应为we。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3146093.html
相关试题推荐
Whatisthefarmers’attitudetowardsObama’saidpackage?[br][originaltext]
HowmanytonnesofrubbishesareproducedinRussia?[br][originaltext]Eve
HowcanonebecomethecitizenofRepublicaGlaciar?[br][originaltext]Act
WhichisNOTshowinganincreasethisyear?[br][originaltext]Arecordnum
BBC’sweatherforecastisa_______program.[br][originaltext]InBritain,
BBC’sweatherforecastisa_______program.[originaltext]InBritain,just
WhathappenedonJanuary27th,1967?[br][originaltext]Althoughitisimpo
WhathappenedonJanuary27th,1967?[br][originaltext]Althoughitisimpo
WhathappenedonJanuary27th,1967?[originaltext]Althoughitisimpossible
Whatisthewoman’smainproblem?[originaltext]W:Areyougoingtofindajoba
随机试题
"Whatdoesthemiddlemandobutaddtothepriceofgoodsintheshops?"Suc
WatchingMoviesinEnglishI.OnegreatadvantageofEng
Collegecosts【C1】______quiteabit,dependinguponthetypeofschool【C2】___
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
A.Na B.葡萄糖 C.白蛋白 D.纤维蛋白 E.清蛋白血浆胶体渗透压
关于半刚性类基层.底基层组成材料技术要求,请回答以下问题。(3)硫酸盐含量超过(
A.壳核-外囊出血 B.丘脑-内囊出血 C.脑桥出血 D.小脑出血 E.
社会发展往往面临多种可选择的道路.其中符合历史发展规律的是( ) A.多数人
关于我国金融中介体系的说法,正确的有()。A.从1984年1月1日起,中国人民
女,25岁。3个月前因工作失误受到领导批评,觉得脸上无光,觉得同事看不起她,在背
最新回复
(
0
)