首页
登录
职称英语
Why is the Dean absent? [br] [originaltext] Good morning, everybody, and wel
Why is the Dean absent? [br] [originaltext] Good morning, everybody, and wel
游客
2023-10-31
71
管理
问题
Why is the Dean absent? [br]
Good morning, everybody, and welcome to Royal Hospital College. What a beautiful September you’ve brought with you. My name is Richard Thomas. I am the head of the chemistry department and today it’s my pleasure to introduce our wonderful college to you. Regrettably, the Dean, Professor John Thomas has a bad case of flu, so he’s staying in bed. He sends his apologies, but you’ll be meeting him soon.
Actually, the Royal Hospital College was not a college in the beginning. It was a hospital for retired sailors of the Royal Navy. And it wasn’t here, in the beautiful countryside of east England. It was located in what it is now east London, on the banks of river Thames. Back in those days, it was also in the countryside, but London grew and grew, and by the end of the 19th century it was surrounded by houses and smoky factories. After the Second World War, a New Zealand millionaire named Sir Gifford Reade kindly gave our college 65 million pounds to move here. He was an architect, and he designed much of the beautiful school you see today. It opened in 1933. And if you look to your right, there is a statue of Sir Gifford Reade, facing that large statue of Queen Victoria.
选项
A、was a Swaziland millionaire long before.
B、built much of the beautiful school we see today.
C、was only a fictional character coined by the school.
D、donated a lot of money to the Royal Hospital College.
答案
D
解析
短文中捉到,Sir Gifford Reade捐给学校6500万英镑,D为其同义表达,故正确。A 中的Swaziland与原文中的New Zealand不符;B中的built,与原文中的designed不符:C无原文支持。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3146088.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Frank,wejustgotoursalesfiguresinandthenumbersareve
[originaltext]W:Frank,wejustgotoursalesfiguresinandthenumbersareve
[originaltext]W:Frank,wejustgotoursalesfiguresinandthenumbersareve
[originaltext]W:Thetripwasprettygoodexceptfortheflattirewegotonth
[originaltext]W:Thetripwasprettygoodexceptfortheflattirewegotonth
[originaltext]M:Hi,Amy.Whataniceday,isn’tit?W:Yeah,Tim.Youlookso
[originaltext]M:Hi,Amy.Whataniceday,isn’tit?W:Yeah,Tim.Youlookso
[originaltext]M:MorningJulia!Thetrafficisreallyheavytoday.I’malmostl
[originaltext]M:MorningJulia!Thetrafficisreallyheavytoday.I’malmostl
[originaltext]M:MorningJulia!Thetrafficisreallyheavytoday.I’malmostl
随机试题
"Whatdoesthemiddlemandobutaddtothepriceofgoodsintheshops?"Suc
WatchingMoviesinEnglishI.OnegreatadvantageofEng
Collegecosts【C1】______quiteabit,dependinguponthetypeofschool【C2】___
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
A.Na B.葡萄糖 C.白蛋白 D.纤维蛋白 E.清蛋白血浆胶体渗透压
关于半刚性类基层.底基层组成材料技术要求,请回答以下问题。(3)硫酸盐含量超过(
A.壳核-外囊出血 B.丘脑-内囊出血 C.脑桥出血 D.小脑出血 E.
社会发展往往面临多种可选择的道路.其中符合历史发展规律的是( ) A.多数人
关于我国金融中介体系的说法,正确的有()。A.从1984年1月1日起,中国人民
女,25岁。3个月前因工作失误受到领导批评,觉得脸上无光,觉得同事看不起她,在背
最新回复
(
0
)