首页
登录
职称英语
Which of the following statements is CORRECT? [originaltext] Mexican Ambassad
Which of the following statements is CORRECT? [originaltext] Mexican Ambassad
游客
2023-10-31
72
管理
问题
Which of the following statements is CORRECT?
Mexican Ambassador Arturo Sarukhan says his government is engaged in a fierce battle with drug traffickers that export illegal narcotics to the United States, but that Mexico cannot win the battle alone. "You need two to tango. And as Mexico seeks to shut down the flow of drugs coming into the United States from Mexico and South America, we need the support of the United States to shut down the flow of weapons and bulk cash," he said.
The Obama administration has boosted the number of federal agents and augmented other resources along the U.S. border with Mexico in response to the increasing violence by drug gangs. In addition, President Obama has dispatched Secretary of State Hillary Clinton, Homeland Security Secretary Janet Napolitano and other top officials to Mexico to formulate a coordinated response to the trafficking threat. Mr. Obama has noted that the United States must reduce its appetite for illegal drugs.
选项
A、Mexican government goes in for a fierce battle with drug traffickers.
B、Drug traffickers import illegal drugs to the United States.
C、Drug traffickers export legal drugs to the United States.
D、Mexico alone can shut down the flow of drugs into the United States.
答案
A
解析
录音首句提到,墨西哥政府正在与向美国非法贩运麻醉毒品的走私犯进行激烈的交战。A为原文同义表达,故为答案。B错在import,应为export;C错在legal,应为illegal;录音中提到,墨西哥单凭自己的力量无法赢得这场战争,D与之不符。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3145977.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTasuffix?A、On.B、Tion.C、Ly.D、Tive.A功能词汇题。根据题意可知
WhichofthefollowingsentenceisNOTanellipticalsentence(省略句)?A、Iwanttoi
Whichofthefollowingcontainsanadverbialclauseoftime?A、NosoonerhadIgo
Whichofthefollowingsentenceisanellipticalsentence(省略句)?A、Onthetopoft
AllthefollowingsentencesdefinitelyindicatetheperfecttenseEXCEPT______.A
Thebenefitofsittinglessmentionedinthenewsis______.[br][originaltext]
Thebenefitofsittinglessmentionedinthenewsis______.[originaltext]If
Whatisexpectedtohappeninthefuture?[originaltext]Whenwehumansmove
WhichofthefollowingisTRUEaboutRobotAsimo?[br][originaltext](23)I
TomanyAmericans,Obama’selectionasPresidentmarked______.[originaltext]
随机试题
Autocrasheshavedecreasedinrecentyears,butthenumberofdeathsincra
[originaltext]M:Goodmorning,whatcanIdoforyou?W:Morning!Couldyouple
Overfortypercentofallplantandanimalspeciesontheearthlivein______.[
[originaltext]Doyoulikelisteningtomusic?[/originaltext]A、Yes,especiallyp
[originaltext]M:Hey!Yougotanewtelevision.W:Yeah!Itwasdeliveredyeste
遥感()波段对探测植被比较有效。A:紫外B:近红外C:中红外D:远红外
下列关于委托贷款的说法中,错误的是()。A.委托贷款是指政府部门、企事业单
制度化教育建立的典型表现特征是()。 A.学校的产生B.学制的建立 C.
关于标的物价格波动率与期权价格的关系(假设其他因素不变),以下说法正确的是()
某工程,实施过程中发生如下事件:事件1:在第一次工地会议上,总监理工程师提出以
最新回复
(
0
)