首页
登录
职称英语
[originaltext] Listen to the following passage. Altogether the passage will
[originaltext] Listen to the following passage. Altogether the passage will
游客
2023-10-31
95
管理
问题
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be done at normal speed, listen and try to understand the meaning. For the second and third readings, the passage will be read sentence by sentence, or phrase by phrase, with intervals of 15 seconds. The last reading will be done at normal speed again and during this time you should check your work. You will then be given ONE minute to check through your work once more. Please write the whole passage on ANSWER SHEET ONE.
Now, listen to the passage.
Culture Shock
Every culture has certain basic ideas on which it is built / and which everyone accepts as true. / These are learned in childhood, / which are automatic to the people who live in that culture. /
When a person enters a new culture, / the basic customs and ideas that he or she automatically accepted / may no longer be true. / There is a new set of customs and attitudes to learn about and try to understand. / During this period of adjustment, / a person feels a great range of emotions, / such as happiness, excitement, loneliness, anger, discouragement and depression. / This process of adjusting to a new life is often called " culture shock". /
选项
答案
Culture Shock
Every culture has certain basic ideas on which it is built / and which everyone accepts as true. / These are learned in childhood, / which are automatic to the people who live in that culture. /
When a pe
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3145592.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Couldyougivemesomethingforthepain?Ididn’tgettoslee
[originaltext]W:Couldyougivemesomethingforthepain?Ididn’tgettoslee
[originaltext]W:Couldyougivemesomethingforthepain?Ididn’tgettoslee
[originaltext]M:Ineedanencyclopediatofindoutsomething.CanIlookatma
[originaltext]Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewill
PASSAGEFOUR[br]Whatdoesthewritermeanby"ButmendidwalkontheMoon"(Pa
PASSAGEFOUR[br]WhydoesthewritermentionColumbusandMarcoPolo?Todemonst
PASSAGEONEHeisconfidentthoughheknowsthedifficulties.观点态度题。作者在第二段指出,认识到自身
[originaltext]Theresa:Hi,Frank,yoursurveysoundsverygood.Howmanypeople
[originaltext]Theresa:Hi,Frank,yoursurveysoundsverygood.Howmanypeople
随机试题
Thedifferencebetweenaliquidandagasisobvious(1)_____theconditions
WhichofthefollowingsentencesexpressesPROBABILITY?A、HemustpayMr.Farnham
Farmersusuallyuseploughstopreparetheirfieldsforplantingcrops.Plou
Peoplecannowavoidhavingtosortthroughalbumsfromseveraldifferentfr
在价值创造过程中,人力资源总是处于主动地位,是劳动过程中最积极、最活跃的因素,这
关于老年性阴道炎的描述,错误的是A.雌激素水平下降 B.阴道粘膜变薄 C.上
一病人需强烈刺激或反复高声呼唤才能被唤醒,醒后表情茫然,反应迟钝,只能作简单回答
关于胎膜早破的叙述中,正确的是()A.临产之前胎膜自然破裂 B.妊
搞清楚“什么是社会主义、怎样建设社会主义”,()。A.是邓小平理论首要的基本理论
2013-111.根据《中华人民共和国环评影响评价法》,关于环境影响后评价的规定
最新回复
(
0
)