首页
登录
职称英语
(1)Although some shopping malls are in need of recycling or major remodeling
(1)Although some shopping malls are in need of recycling or major remodeling
游客
2023-10-31
72
管理
问题
(1)Although some shopping malls are in need of recycling or major remodeling, the vast majority—82 percent—are doing quite well, thank you, according to a recent study. Nevertheless, developers are already beginning to stake out a new course for the design of these complexes.
(2)"Hybrid malls" are perhaps the hottest concept in the industry. They are an attempt to combine large enclosed malls with an outdoor urban streetscape retail entertainment component, with such attractions as cinemas, ice rinks, children’s playschemes, and themed restaurants. The International Council of Shopping Centers, based in New York, is calling this trend "the first major shift in regional mall configuration since 1956". In other words, since Southdale Center in Edina, Minn, became the first fully enclosed, climate-controlled mall with competing anchor stores. The advent of the hybrid mall is a sure sign that retailers realize that some shoppers have grown tired of the sameness and artificiality of indoor malls. "Many national chains like Banana Republic, Restoration Hardware, and Crate & Barrel are actively seeking what is called village retail," says Bob Gibbs, whose company, the Gibbs Planning Group, specializes in retail development and market research. "Many of their customers, especially the Generation X and Baby Boomers, are saying, ’we are bored with the mall.’" Hybrid malls pick up on the growing popularity of village-style shopping, with its connections to real communities.
(3)New Urbanists often advocate creating mixed-use developments that incorporate village shopping, a strategy employed in plans to remake the Villa Italia mall in Lakewood, Colo. Developers of hybrid malls, on the other hand, are essentially creating shopping experiences featuring streetscape as an enhancement, and providing shopping option on the outside of malls which become bigger and bigger day by day. What this means is that businesses that once were peripheral to the mall, such as full-service restaurants, major bookstores, cinemas, home-furnishings stores, and services are grouped together. Not in the same building, but often in open-air pedestrian walkways leading to the mall entrances. "We want someone to drop off their dry cleaning, have lunch, and buy a sweater; we’re back to cross-shopping," Wally Chester of Westcor Partners, a mall developer, told Shopping Centers Today. [br] Cross-shopping is made possible when______.
选项
A、businesses and services are grouped together
B、services are grouped together in one location
C、consumers are enabled to shop after entertainment
D、shopping experience is characteristic of streetscape
答案
A
解析
根据题干中的Cross—shopping定位到最后一句。最后一句关于cross—shopping的活用于解释前两句的内容,将前两句的重要内容重新整理,可以得出:businesses…and services are grouped together…often in open-air pedestrian walkways leading to the mall entrances.由此可见,A为最符合原文的理解。其他各项都不是Cross—shopping的要点所在。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3145287.html
相关试题推荐
(1)InthecaseofArchimedes,althoughhemademanywonderfuldiscoveriesof
(1)InthecaseofArchimedes,althoughhemademanywonderfuldiscoveriesof
(1)Althoughsomeshoppingmallsareinneedofrecyclingormajorremodeling
Itmaybeoneoftheworld’sgreatshoppingdestinations,butLondon’sRegen
Itmaybeoneoftheworld’sgreatshoppingdestinations,butLondon’sRegen
AlthoughIlikedtheappearanceofthehouse,whatreallymademedecidetobuy
(l)Althoughnumbersofanimalsinagivenregionmayfluctuatefromyearto
(l)Althoughnumbersofanimalsinagivenregionmayfluctuatefromyearto
(l)Althoughnumbersofanimalsinagivenregionmayfluctuatefromyearto
Althoughitis_____ateenageproblem,acnecanoccurinearlychildhood.A、subs
随机试题
PassageOne(1)LakeTrummeninsouthernSwedenusedtobeapolluted,
Ride-hailingserviceUbersufferedanewblowWednesdayastheEuropeanUnion
Globalwarmingmayormaynotbethegreatenvironmentalcrisisofthe21st
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
患者,男性,42岁。右季肋区隐痛,纳差3个月,间有低热,消瘦约3kg。体检:肝肋
具有生津止渴功效的药物是A.赤芍 B.牡丹皮 C.紫草 D.生地黄 E.
(2021年真题)关于非公开募集基金的托管,以下表述正确的是()。A.担任
下列关于托收的说法错误的是()。A、托收又称中介托收B、托收是委托收款的简称
断面有点状维管束排列成2~4轮同心环的饮片是A.防己 B.柴胡 C.龙胆
上海某进出口公司从美国进口应征消费税货物一批,货物以离岸价格成交,成交价折合人民
最新回复
(
0
)