首页
登录
职称英语
(1)One night whilst on patrol, I noticed a strange flickering light coming f
(1)One night whilst on patrol, I noticed a strange flickering light coming f
游客
2023-10-31
58
管理
问题
(1)One night whilst on patrol, I noticed a strange flickering light coming from a window of a ground floor flat. Close inspection revealed a yellow glow and hot window. It was obviously a fire.
(2)I ran around to the communal entrance door and having already alerted the fire brigade I checked with neighbour and realised that an elderly lady lived in the flat. Still no sign of the fire service so in a time-honored fashion I took an almighty kick at the front door of the flat. Several seconds passed before my hip slipped slowly back into its socket; the door hadn’t moved an inch. I continued kicking at the door finding strength that is only available at times of high adrenalin and finally kicked in the door and frame quickly followed by a considerable quantity of bricks and plaster. The door had in fact stayed locked shut with numerous locks and it was the frame that had failed. Edging along the hallway I was able to shut the door to the living room where the fire had taken complete hold. Flames were seeping out of the living room door and along the hall ceiling and it was obvious that there would have been no hope for anyone who was still remaining in that room. On investigating the rest of the flat I opened a bedroom door to find the most surreal image I have ever seen. Sat up in bed, teeth in a glass at her side with smoke swirling around her, was an old lady reading a copy of the Times newspaper. Realising that I was there and obviously not recognising me as a police officer(the hat had been discarded long ago)she screamed at me to get out. If I forced her out I’d probably give her a heart attack so I dashed back out of the flat and donned my hat before re-entering the flat and leading her out.
(3)The story made the local press, but what was never reported was that I was recommended for a commendation. A few weeks later I was seen by a very sheepish looking Chief Inspector from the Complaints and Discipline Department and served with a set of papers(police jargon for the papers served which outline a complaint). The owner of the flat, not the old lady, had made a complaint regarding the damage to the door. Having signed for the receipt of the papers they were quickly consigned to the nearest cabinet. I never did receive any recognition for my actions that night nor was I subjected to any disciplinary action. It had been one of the most frightening but satisfying things I was ever to do as a Police Officer. [br] What happened to the narrator after the fire rescue?
选项
A、His prize had to be used for compensating the flat owner.
B、He was criticized by his superiors for his thoughtlessness.
C、He was indignant about having been treated unfairly.
D、The flat owner’s complaint was soon kept on record.
答案
D
解析
最后一段第4句表明作者签收了屋主的投诉文件后,文件就被存档起来了,D与此内容相同,故为本题答案。该段倒数第2句表明作者既没得到褒奖,也没受到处分,因此,A和B都不正确:C中说作者感到indignant(愤慨)缺乏原文依据。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3144809.html
相关试题推荐
Tobefrank,I’dsooneryou______agoodreviewyesterdayforthecomingtest.A、h
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Howstrangefeelingstheyare!B
IwishyoubreakaleginthecomingEnglishspeechcontestTheunderlinedpart
Tom’swifewillalwaysstandbyhisside,______whatmay.A、comeB、comingC、came
Itwasstrangethathewould______suchanabsurdidea.A、takeB、entertainC、all
Thetuitionfeesare______tostudentscomingfromlow-incomefamilies.A、approa
Whatdidthewomanthinkatfirst?[originaltext]W:Ihadareallystrangeexper
Whatistheproblemthatisnewlycomingupforthedrivers?[br][originaltext
Whatistheproblemthatisnewlycomingupforthedrivers?[br][originaltext
Whatistheproblemthatisnewlycomingupforthedrivers?[originaltext]I
随机试题
______aninternationalstudenttoworkwithoutproperpapers,hewouldbeinvio
[originaltext]TheUnitedStates’jobmarkethasmillionsofunfilledjobs.
A.改变 B.不改变 C.等于∞ D.等于0
下列施工管理手段中,属于控制人工费支出的是()。A、节约使用劳动保护 B、
"医学贵精,不精则害人匪细","用药如用兵","用药如有神",以上论述要求医务人
符合临床必需、安全有效、价格合理、使用方便、市场能够保证供应,并经社保部门批准的
{图1}
关于面试考官和应聘者双方的面试目标,下列说法正确的有( )。A.面试考官和应聘
建设工程组织加快的成倍节拍流水施工的特点有( )。A.各专业工作队在施工段上能
A.流塑 B.软塑 C.硬塑 D.半坚硬
最新回复
(
0
)