首页
登录
职称英语
Simply walking through an unfamiliar neighborhood can make you feel more par
Simply walking through an unfamiliar neighborhood can make you feel more par
游客
2023-10-30
76
管理
问题
Simply walking through an unfamiliar neighborhood can make you feel more paranoid(疑神疑鬼的)and lower your trust in others.
In a study published in the journal PeerJ, student volunteers who spent less than an hour in a more dangerous neighborhood showed significant changes in some of their social perceptions.
The researchers’ goal was to investigate the relationship between lower income neighborhoods and reduced trust and poor mental health. While the association is well known, the scientists, from Newcastle University in the UK, wanted to determine whether the connection was due to people reacting to the environment around them, or because those who are generally less trusting were more likely to live in troubled areas. Prior research showed that kids who grew up in such neighborhoods were less likely to graduate from high school and more likely to develop stress that can lead to depression.
The study took 50 students, sent half of them to a low income, high crime neighborhood and the other half to an affluent neighborhood with little crime. Before the students ventured into their respective areas, the researchers interviewed the neighborhood residents and found that residents of the high-crime neighborhood harbored more feelings of paranoia(多疑)and lower levels of social trust compared to the residents of the other neighborhood.
The students in the study were not from either neighborhood, and did not know what the study was about. They were dropped off by a taxi and told to deliver envelopes containing a packet of questions to a list of residential addresses. They spent 45 minutes walking around their assigned neighborhood distributing the envelopes. When the students returned, the researchers surveyed them about their experience, their feelings of trust, and their feelings of paranoia.
Despite the short amount of time they spent in the neighborhoods, the students picked up the prevailing social attitudes of the residents living in those environments; those who went to the more dangerous neighborhood scored higher on measures of paranoia and lower on measures of trust compared to the other group, just as the residents had. Not only that, but their levels of reported paranoia and trust were indistinguishable from the residents who spent years living there.
That came as an intriguing surprise to other experts. Ingrid Gould Ellen, the director of the Urban Planning Program at New York University Wagner Graduate School of Public Service, studies how the make-up of neighborhoods can impact the attitudes and interactions of people who live in them. In her research, she and her colleagues found that kids who live on blocks where violent crimes occurred the week before they took a standardized test performed worse on those tests than students from similar backgrounds who were not exposed to a violent crime in their neighborhood before their exam. But the fact that the paranoia and lack of trust set in after just a short time in the more troubled neighborhood suggested how powerful the influence of these environments can be. "In the case of this UK study, it seems unlikely that study participants were actually exposed to crime during their brief visits. But somehow the physical cr social cues in the neighborhood suggested to them that these were unsafe areas, " says Ellen. [br] According to the results of UK’s experiment, which of the following is INCORRECT?
选项
A、Volunteers have the same social attitudes with the long-time residents.
B、Volunteers from troubled neighborhood have higher level of paranoia.
C、Volunteers get better results than the long-time residents on level of trust.
D、Volunteers from troubled neighborhood have lower level of trust.
答案
C
解析
细节题。根据第六段最后一句可知,学生们接受的多疑测试和信任感测试的结果水平与在这里居住多年的居民相比没有差别,[C]的陈述与原文不符,故为答案。根据第六段第一句的前半部分可知,尽管他们在社区中只待了一小段时间,学生们还是认同了那些环境中的居民们所普遍具有的社会态度,故排除[A];根据第六段第一句后半部分可知,与另一组学生相比,去较危险社区的学生在多疑测试中得分更高,在信任感测试中得分更低,故排除[B]和[D]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3144611.html
相关试题推荐
______thatthepilotcouldn’tflythroughit.A、ThestormsoseverewasB、Soseve
Thedestructionofthemosquehas______angerthroughouttheMuslimworld.A、provo
Assoonasheopenedthedoor,a______ofcoldairsweptthroughthehouse.A、flow
Hecarefullyzigzaggedhiswaythroughthefield,______thefrogslyingthere.A、
AnypossiblesolutiontotheIrishquestioncanonlycomeaboutthroughdialogue
Theideaoftravelingthrough______spacetootherplanetsinterestsmanypeopl
He______roundthroughthesefiguresandtoldthemanagerwhathethoughtofth
Muchas______,Icouldn’taccompanyhimtotheconcertbecauseIsimplydidn’t
Histripthroughtheworldmadeaninteresting______.A、descriptionB、narrative
Tomwastryingtosortthroughhis______andbringthemtosomesortoforder.A
随机试题
(1)"SomeofmyfriendsthinkI’masnob,"admitsChristopherKarp,a20-year
Thephysicalfitnessinstructor’scourseisofferedasa【D1】______.Thisemp
正常人尿液离心沉渣镜检计数时白细胞一般少于A.1个/HP B.3个/HP C
根据《最高人民法院关于审理旅游纠纷案件适用法律若干问题的规定》,下列情形中旅游经
下列各组物质,不能按照“X→Y→Z→X”(→表示一步完成)转化的是()。
真空玻璃是将两片平板玻璃或玻璃四周密闭起来,将其间隙抽成真空并密封排气孔,两片玻
《关于推进以审判为中心的刑事诉讼制度改革的意见》第11条规定:“规范法庭调查程序
甲公司计划投资一条新的生产线,项目一次性投资800万元,建设期三年,经营期为10
金融体系的构成要素包括( )。A.金融中介 B.金融市场 C.金融工具
(2018年真题)可用于地下砖石结构和防水混凝土结构的加强层,且施工方便、成本较
最新回复
(
0
)