首页
登录
职称英语
(1) The annual December commercials around buying and exchanging gifts don’t
(1) The annual December commercials around buying and exchanging gifts don’t
游客
2023-10-26
77
管理
问题
(1) The annual December commercials around buying and exchanging gifts don’t usually include an in-depth discussion of the tact and ritual of gift giving. Managing a season of giving, when giving is taken personally and seriously, requires a kind of mindfulness. Our grandmothers were right. It truly is "the thought that counts". We need to think about the receiver’s role in our life. We need to think about what we are trying to say with our gift. We need to think about how the receiver will interpret it as much as we think about our own intent. Finding the "perfect gift" is about taking the time to get into the other person’s shoes and thinking about what would be most meaningful and appreciated by this particular person at this particular time.
(2) Here are some examples of "heartfelt" giving:
(3) Ellen and her husband bought their first house last year. She’s still talking about the best gift she says she ever received: a toolbox and tools of her own. Ellen’s best friend knew how frustrating it was for Ellen to use her husband’s heavy professional tools. So she gave Ellen a hammer, a screwdriver, pliers, and a wrench that fit her smaller hands. "I felt really taken care of by my friend," Ellen says. "I probably use my tools every week."
(4) Jim has a dog he really loves. Jim is always short of both time and money this year. He is working full time and trying to finish up a college degree he started years ago but never finished. His sister gave him "a perfect gift": a gift certificate to the local veterinarian and a promise to take Jim’s dog to any needed checkups this year.
(5) Best friends Hanna and Emily are both cash poor but friendship rich. Friends for over 20 years, neither of them need or want any more "stuff". What they both need from each other is time—time away from the demands of their families, time away from work worries, time to get the land of revitalization and recharge that comes from feeling loved and understood by a girlfriend. They talked it over. Each gave the other a set of "coupons", redeemable each month, for things like a breakfast out, a trip to the movies, a walk in the woods, etc. Their mutual gift is a statement of their mutual commitment to not let their friendship go unattended because of other demands, however real and pressing.
(6) Will, a movie buff, had been going out with his girlfriend Lisa for about a year when he was invited to share a Christmas week meal with Lisa’s family. Traditionally, several members of Lisa’s extended family exchanged gifts during this annual gathering. Lisa’s mother gave the situation a lot of thought. She didn’t want Will to feel awkward or left out, but at the same time knew that the gift she presented to him would carry meaning. She wanted to acknowledge that he was important in her daughter’s life, but she didn’t want to put pressure on a relationship that had promise but not a commitment. After conferring with her daughter about Will’s interests, she settled on some passes to the local video store. Just right. He knew she had taken the time to choose a gift especially for him, but the gift wasn’t so elaborate or expensive that it carried an obligation for more than a thank you.
(7) I like to think of gifting as a verb, an act of caring between people who care about each other. Keeping that in mind is the best antidote I’ve found for the commercialism that overwhelms us all each December. Happy Holidays. [br] The article is most probably written______.
选项
A、in January
B、around December
C、when the author is on holiday
D、when the author was 40 years old
答案
B
解析
从第一段的“The annual December commercials around buying and exchanging gifts…”和最后一段的“Happy Holidays.”可以推断出,作者应该是在圣诞节前后写的这篇文章。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3132662.html
相关试题推荐
(1)TheWestlifestoryreallybeganwaybackinDecember1996whenthethreeo
Icaughta_____ofthetaxibeforeitdisappearedaroundthecornerofthestre
Youcan’thelpbuthearcommercials:everyfewminutestheprogramisinterrupte
You’vegottostopplayingaroundatcollegeandskippingclass.It’sjusttime
Icaughta______ofthecarbeforeitdisappearedaroundthecornerofthestre
Soonaftertheshooting,"NoTrespassing"signsappearedin______colorsaround
Aroundathousandyearsago,onegroupemerged______wasuniquelywelladopted
[originaltext]M:Buyingahomeisahugeinvestment.Beforeyoujumpintoth
(1)TheannualDecembercommercialsaroundbuyingandexchanginggiftsdon’t
(1)TheannualDecembercommercialsaroundbuyingandexchanginggiftsdon’t
随机试题
Doyoufinditverydifficultandpainfultogetupinthemorning?Thismig
[originaltext]W:Goodevening!Welcometoourprogram.OurguesttodayisMr.T
下列各项中,对公共利益原则做了明确宣示的知识产权国际公约有()。A.《版权条
A.F(x)在x=0点不连续 B.F(x)在(-∞,+∞)内连续,在x=0点不
①要是真看明白了一件事,就能________地把它写出来,写得简洁有力。 ②你
对于横断面分析哪一项是不恰当的A.不能说明不同年代出生者各年龄组的死亡趋势 B
CH50主要检测的是哪类途径的溶血活性A.补体经典途径B.MBL途径C.旁路途径
一个盒子中,装有颜色大小均相同的10个小球,每个小球都有一个编号,分别是13,2
( )适用于受管制的企业(如公用事业)和非盈利企业(期望能补偿成本)。 A
下列关于社会评价的说法错误的是()。A、调查的基本社会经济情况包括人际关系、户籍
最新回复
(
0
)