首页
登录
职称英语
(1) There is a window in the office where I work that overlooks the playgroun
(1) There is a window in the office where I work that overlooks the playgroun
游客
2023-10-26
84
管理
问题
(1) There is a window in the office where I work that overlooks the playground next door. Seated at my desk, I can look out of this window and am rewarded with a most delightful view. Several times during the day, the students at the elementary school are released to the always ready play area. Children of many colors and sizes romp around the grounds, whooping and hollering and carrying on as children do. I see swings flying in the air, teeter totters balancing precariously on end, big rubber balls earning new bruises on the blacktop. In the foreground are picnic benches under an aging oak tree, where little girls come to share secrets and little boys sneak up from behind to steal them away.
(2) As I sit at my desk and observe the frenzied play of these children who are working so hard at being children, I see a small boy to my right. What catches my eye is that he is standing in the area of the soccer goal, by himself, looking down at his shoes. He picks at his navy blue sweat jacket, pulling the string ties back and forth through the casing. He stubs his Nike’d tennis shoe in the dirt, again, and again, and again. I see his lips move — he seems to be talking to himself, all alone, oblivious to the world around him. There are children at play in the background, plenty to team up with, yet he stands idle, off to himself.
(3) Watching him, I begin to fantasize about his melancholy. Is he an only child of working parents who are so busy with their own lives they don’t have time for him? Or is he one of several children, caught in the stampede of family life, getting trampled on by the older children as they pass him up, and pulled down by the younger siblings as they compete with him. Is he loved or abused? Smart or slow to learn? What does he think about when he’s by himself? What are his dreams? His fears? Is he a new child, too shy to make friends? Or is he a victim of the cruelties of child’s play?
(4) Days of my own childhood come flooding back to me. Remembering the days when I felt as he must be feeling now, so alone. As an adult, I can still feel that sometime hollowness. I understand these feelings even less than I did when I was his age. I ache for this small child that has so much to learn and experience, as much potential for pain in his future as happiness. I want to reach out to him, wrap my arms around him and tell him that it’s OK, he’s not alone, that I care, as will so many others in his life to come. I want to assure him that it’s alright to feel the way he does, but that it gets better and he must look to the good things, to learn from his experiences. I want to give him all the answers to all the questions that no one ever gets until they don’t need to know anymore.
(5) I find myself rising from behind my desk, mesmerized by the little form before me. I walk towards the window, my eyes not budging from their goal. He’s still plowing the earth with the toe of his shoe, talking away to whatever has a moment to listen. My eyes fill with tears — I can’t bear this pain any more. I reach out for the window frame, leaning into it in weariness of a life hard fought, knowing of the battle he has yet to face... [br] The best title for the story might be______.
选项
A、Childhood
B、Playground
C、The Window
D、The Little Boy
答案
C
解析
本篇开头提到作者从办公室的窗子看到学校球场上的一幕幕生活景象,最后一段再次提到window这个单词,可知作者借景抒情,选项C更能传递文章的大意。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3132526.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Scopecharityoffice,howcanIhelpyou?M:Ohhello.[1]I’m
[originaltext]W:Scopecharityoffice,howcanIhelpyou?M:Ohhello.[1]I’m
[originaltext]W:Scopecharityoffice,howcanIhelpyou?M:Ohhello.[1]I’m
[originaltext]W:EasthillTownHall,TourismandCityLifeOffice,Fionaspeaki
[originaltext]W:EasthillTownHall,TourismandCityLifeOffice,Fionaspeaki
[originaltext]W:EasthillTownHall,TourismandCityLifeOffice,Fionaspeaki
[originaltext]W:Hello.Isthistheaccommodationoffice?M:Yes,howcanIhel
[originaltext]W:Hello.Isthistheaccommodationoffice?M:Yes,howcanIhel
(1)Iusedtowatchherfrommykitchenwindow,sheseemedsosmallasshemu
(1)Iusedtowatchherfrommykitchenwindow,sheseemedsosmallasshemu
随机试题
Everyonewantstobehealthyandhappy.【C1】______,illnessoraccidentsma
患者,男性,55岁。患肝病,有嗜睡现象,于今晨测体温时,呼之不应,但压迫眶上神经
十灰散与小蓟饮子所共有的药物组成是A.大蓟、大黄B.侧柏叶、荷叶C.茜草、白茅根
Theseaturtle'snaturalhabitathasbee
高度危险作业致人损害民事责任的免责事由是()。A.受害人因过错造成损害 B.
监管职权的设定和行使必须依据法律、行政法规的规定,这体现了银行监管的()。A.
(2020年真题)期货交易所向会员收取的保证金。属于()所有。除按规定
下列说法中正确的包括()。A:语言是一种社会现象B:言语是一种心理活动C:言
标志线每线段纵向允许偏差为( )。A.±20mm B.±40mm C.±5
下列有关等级相关的叙述,错误的是A.等级相关分析计算简便,适用面广 B.具有半
最新回复
(
0
)