首页
登录
职称英语
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you f
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you f
游客
2023-10-26
92
管理
问题
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be done at normal speed, listen and try to understand the meaning. For the second and third readings, the passage will be read sentence by sentence, or phrase by phrase, with intervals of 15 seconds. The last reading will be done at normal speed again and during this time you should check your work. You will then be given 1 minute to check through your work once more. Please write the whole passage on ANSWER SHEET ONE.
Memory
Scientists spoke to 6, 000 adults in eight European countries / and found that while many were able to recall phone numbers from their childhood, / fewer could remember their current work numbers. / About a third turned first to computers to recall information. / British adults seemed to be the worst affected. / Only about half knew their partners’ phone numbers. / Researchers say people have become accustomed to / using digital devices as extensions of their brains, / and that repeatedly looking up information / does not create a lasting memory in the same way as simple recollection.
选项
答案
Scientists spoke to 6, 000 adults in eight European countries / and found that while many were able to recall phone numbers from their childhood, / fewer could remember their current work numbers. / About a third turned first to computers to recall information. / British adults seemed to be the worst affected. / Only about half knew their partners’ phone numbers. / Researchers say people have become accustomed to / using digital devices as extensions of their brains, / and that repeatedly looking up information / does not create a lasting memory in the same way as simple recollection.
解析
本文主题:数字设备对人类记忆力的影响。本文报道了数字设备对人类记忆力的影响,前半部分阐述研究发现,所以都是过去时,最后一句解释了研究发现的原因,所以是现在时,在听写时要注意时态的变化。文中需要注意的较易拼错的单词有“European,childhood,accustomed,repeatedly和recollection”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3132404.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingunderlinedwordsdoesNOTindicatewillingness?A、Hewill
Whichofthefollowingunderlinedpartsindicatesapredicate-objectrelation?A、
PASSAGEFOUR[br]WhatdochildrenregardtheirparentsasinAmericanfamily?Go
PASSAGEFOUR[br]Whatdoweknowaboutanextendedfamilyaccordingtothepass
PASSAGEONE[br]WhydidHippiesgiveflowerstopeople?Becausetheywantedtoc
Whichofthefollowingunderlinedpartsmodifiesanadverb?A、Myownpositionis
WhichofthefollowingtagquestionsisINCORRECT?A、There’snohopeforit,ist
WhichofthefollowingsentencesindicatesABILITY?A、Thepolicearedoingallth
PASSAGEFOUR[br]Whatdoesthepassagemainlyfocuson?Theexplanationofeffic
PASSAGETHREE[br]Whatcancontributetonewinformationaboutthehistoryoft
随机试题
Peopleliketothinkthatlifewasbetterinthepast.Theairwascleaner,t
Therearegreatimpedimentstothegeneraluseofastandardinpronunciati
C加拿大文化。考查加拿大Quebec(魁北克)省具有什么样的文化特色。该省具有浓烈的法国文化传统。
Oneofthemostfamousandmosttalked-aboutactressestocomeoutofHollyw
Adividebetweenaestheticandtechnicalconsiderationshasplayedacrucialrol
SarrElysetookasipfromaplasticcup.Likeapractisedwinetaster,she
下列对新闻传播的特征描述不正确的是:()。A.新闻传播具有客观性 B.新闻传
共用题干 WhyPeopleUsePseudonyms(假名字)?You
卢戈液中碘化钾的作用是A:助溶 B:调节渗透压 C:络合剂 D:调节离子强
单位档案管理机构在接收电子会计档案时,应当对电子档案进行检测。下列各项中,属于应
最新回复
(
0
)