首页
登录
职称英语
Look at the picture carefully and write your response in about 200 words, in
Look at the picture carefully and write your response in about 200 words, in
游客
2023-10-24
71
管理
问题
Look at the picture carefully and write your response in about 200 words, in which you should start with a brief description of the picture, proceed with an explanation of its intended meaning and end with your suggestions and comments.
选项
答案
In the picture, a little boy is walking in a commercial street. He is bombarded by countless leaflets, ranging from body-building to English training, from property sales to computer training. The picture vividly illustrates the awkward situation we have once experienced—we are "bothered" by the ubiquitous leaflets, which we are not even a bit interested in.
As I see it, the sales techniques adopted by those leaflet-dependant companies need to be upgraded. More often than not, people are disgusted with these leaflets, which turns out to be helpless for attracting potential consumers. Making the best use of social media may achieve better promotion effect. For example, companies can offer some free trials of their products or service. In exchange for those free trials, customers need to promise to write an in-depth review about the products or the service and post it on the company’s social media platform. In this way, promotion of products or service could happen without using any fly sheets, which, undoubtedly, will be more effective.
To conclude, promoting products or service through leafleting is inadvisable nowadays, while social media may be a greater channel.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3126037.html
相关试题推荐
Hetriedtolistencarefullybutstillcouldn’t______whattheyweretalkingabo
Thefollowingareallcorrectresponsesto"Whotoldthenewstotheteacher?"E
Shewentthroughthedocumentsagaincarefullyforfearthatshe______somemis
Ineveryoneofherpicturesshe______asenseofimmediacy.A、exchangesB、trans
Tomwentthroughthedocumentsagaincarefullyforfearof_____anyimportantda
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.
随机试题
Thenforalittlewhilethehousefeelshugeandempty,andIwonderwheremysel
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,y
Electroniccigarettesarehandheldnicotine-deliverydevicesthat,despitea
Poetrydoesn’tmattertomostpeople.Onehastowonderifpoetryhasanyp
关于股指期货期现套利,正确的说法有()。A、期价高估时,适合卖出股指期货同时买入对应的现货股票B、期价高估时,适合买入股指期货同时卖出对应的现货股票
[originaltext]SomeyearsagoanAmericanpolicemanfound[19]awomanlyingn
工程变更一般可归纳为( )。A.因设计不合理而引起的工程变更 B.为优化设计
入汤剂须包煎的药物是A.薏苡仁 B.砂仁 C.豆蔻 D.滑石 E
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
建设工程设备采购评标中,经常采用的评标法有()。A.最低评标价法 B.综
最新回复
(
0
)