首页
登录
职称英语
(1)Many parents are hard pressed to explain to their youth why some music, m
(1)Many parents are hard pressed to explain to their youth why some music, m
游客
2023-10-22
89
管理
问题
(1)Many parents are hard pressed to explain to their youth why some music, movies, books, and magazines are not acceptable material for them to bring into the home or to listen to or see.
(2)One parent came up with an original idea that is hard to refute. The father listened to all the reasons his children gave for wanting to see a particular "R" Rated movie. It had their favorite actors. Everyone else was seeing it. Even church members said it was great. It was only rated "R" because of the suggestion of sex. They never really showed it. The language was pretty good. The Lord’s name was only used in vain three times in the whole movie. The teens did admit there was a scene where a building and a bunch of people were blown up, but the violence was just the normal stuff. It wasn’t too bad.
(3)Even if there were a few minor things, the special effects were fabulous and the plot was action packed. However, even with all the justifications the teens made for the "R" rating, the father still wouldn’t give in. He didn’t even give his children a satisfactory explanation for saying, "No." He just said, "No! "
(4)A little later on that evening the father asked his teens if they would like some brownies he had baked. He explained that he’d taken the family’s favorite recipe and added a little something new. The children asked what it was. The father calmly replied that he had added dog poop.
(5)However, he quickly assured them, it was only a little bit. All other ingredients were gourmet quality and he had taken great care to bake the brownies at the precise temperature for the exact time. He was sure the brownies would be superb.
(6)Even with their father’s promise that the brownies were of almost perfect quality, the teens would not take any. The father acted surprised. After all, it was only one small part that was causing them to be so stubborn. He was certain they would hardly notice it. Still the teens held firm and would not try the brownies.
(7)The father then told his children how the movie they wanted to see was just like the brownies. Our minds are tricking us into believing that just a little bit of evil won’t matter. But, the truth is even a little bit of poop makes the difference between a great treat and something disgusting and totally unacceptable. The father went on to explain that even though the movie industry would have us believe that most of today’s movies are acceptable fare for adults and youth, they are not.
(8)Now when this father’s children want to do something or see something they should not, the father merely asks them if they would like some of his special brownies... and they never ask about that activity again. [br] Lord’s name should be used _______ in a film.
选项
A、with reverence
B、no more than three times
C、to suggest glory
D、in direct relation to the theme
答案
A
解析
根据题干中的Lord’s name定位到第2段第9句。原文中的in vain应理解为“抱着不敬的态度”,题干劝导人们在提到上帝的名字时应带着崇敬的态度,由此可见,本题应选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3121586.html
相关试题推荐
Whatdoes"Hisparentsaredeadagainstthetrip."mean?A、Hisparentsaredead
Parentstendtosendtheirchildrentoexpensivekindergarten.Lookatthef
Parentsaresaidtobethefirstteacheroftheirchildren.Lookatthefoll
Thepresidentexplainedthatthepurposeoftaxationwasto______governmentspen
Hisparentsbelievedthathewasacleverboy,buthewasn’t_____infact.A、kin
Ourassociation,whichhasconsistentlypressedforgreateremploymentopportuni
Thecustomerexpressedher_____forthatbroadhat.A、disapprovalB、distasteC、d
Wewillneverfailto______whatourparentsexpectofus.A、liveonB、livewith
Shouldyoungpeoplecontinuetolivewiththeirparentsafterfindingajob?
ThePresidentexplainedthatthepurposeoftaxationwasto______governmentspen
随机试题
WhichofthefollowingisCORRECT?[originaltext]Rebelforcesarereportedt
Osaka(大阪)wasJapan’sgreatestcommercialcityinancienttimesandisthecity
Wehavespokenofmarriageasaformalcontract.Itshouldbenoted,however
[originaltext]M:IamsorelievedIjustfinishedthestoryIwasworkingonfo
管制属于混合性工具。()
A.1.90m B.2.10m C.2.40m D.2.50m
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
案例八: 一般资料:求助者,男性30岁,公司职员 案例介绍:求助者原计划在四
石韦的功效是A.破血通经 B.除湿退黄 C.杀虫止痒 D.通气下乳 E.
用人单位发生合并或者分立等情况,原劳动合同继续有效,劳动合同由承继其权利和义务的
最新回复
(
0
)