首页
登录
职称英语
Think of lavender today and up come images of old-world cottage gardens thic
Think of lavender today and up come images of old-world cottage gardens thic
游客
2023-10-20
83
管理
问题
Think of lavender today and up come images of old-world cottage gardens thick with nodding hollyhocks and pink roses round the door. It’s a prime player in lots of potpourri concoctions for that reason. But recently it’s been seen as more than just a pretty scent.
In the last few years, clinical trials have been conducted on essential oil of lavender. Scientists have been studying its potential in the treatment of various health problems.
In the days of folk medicine lavender oil was considered to be one of the most useful all-round remedies, particularly for its soothing and antiseptic qualities. It was used for a wide range of treatments : a drop on a restless child’s pillow for a good night’s sleep or a little massaged into the temples to relieve a headache or mild depression. It was even used as a rough-and-ready antiseptic by soldiers in the First World War. And it goes back much further than that: the Romans used the oil so widely to perfume their baths that its Latin name Lavandula, derives from their verb to bathe.
Lavender’s healing properties were first discovered by accident. In 1910 a French chemist and perfumer burnt himself in a laboratory explosion. He plunged his singed hand into the nearest liquid which happened to be lavender essence and was so impressed with the results that he devoted 50 years to studying the properties of essential oils.
Pharmaceutical companies—influenced by growing ecological concerns as the rest of us—have begun to reappraise many traditional treatments. Some of the most effective drugs we use in modern medicine derive from natural remedies.
Questions 66—70
Answer the following questions according to the passage. [br] What have scientists been studying on lavender in the last few years?
选项
答案
Scientists have been studying its potential in the treatment of various health problems.
解析
(文章第二段第二句话可知。)
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3115791.html
相关试题推荐
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
Thinkoflavendertodayandupcomeimagesofold-worldcottagegardensthic
随机试题
B
在以下选项中,()不是有效减少预算松弛现象的有效措施。A.制订长期战略和长期计划
A.翻身训练 B.牵伸跟腱 C.垫上移动 D.牵伸内收肌 E.牵伸腘绳肌
下列关于防己对心血管作用的叙述,错误的是A.抑制心脏B.抗心律失常C.降压D.抗
常女士在办理房屋贷款时了解到常用的四种贷款方式中,()偿还的利息额最高。A.等
王某与李某有仇,欲杀之而后快,一日王某遇见李某,用铁棍猛击李某头部,李某倒地,王
在体内的蓄积部位与其主要毒作用部位一致的污染物是A.铅 B.氟 C.DDT
2020年初,某企业购买了一项公司债券,剩余年限5年,划分为以摊余成本计量的金融
不锈钢的防腐蚀性能特点是( )。A.铬含量高,抗腐蚀性差 B.铬含量高,抗腐
机电工程施工招标应具备的条件包括()。A.项目未履行审批手续并获批准 B
最新回复
(
0
)