首页
登录
职称英语
What is the content of the plan? [br] [originaltext]The Taliban in Afghanistan
What is the content of the plan? [br] [originaltext]The Taliban in Afghanistan
游客
2023-10-20
67
管理
问题
What is the content of the plan? [br]
The Taliban in Afghanistan has dismissed a NATO plan to withdraw troops from the country by the end of 2014. The Taliban said the plan was a sign of failure. It said the plan would extend a meaningless and unwinnable war. NATO leaders agreed on the plan Saturday during a meeting in Portugal. They said by 2014, international troops will be only providing support in Afghanistan.
Australia has joined a growing international appeal for aid to Somalia where much of the population is starving. Australian Foreign Minister Kevin Rudd spoke in Somalia. He said hundreds of thousands of Somalis, mostly children will die if the international community fails to provide aid.
选项
A、more areas of Somalia were close to widespread starvation
B、mostly children will die
C、a famine in southern Somalia’s Bakool and Lower Shabelle areas
D、international community fails to provide aid
答案
A
解析
新闻导语处提到澳大利亚为索马里大部分人口处于忍受饥饿的状况而不断呼吁国际援助。因此,正确答案为A项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3114858.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Karen,Iheardthat[6]yousigneda15-pagepremaritalagreeme
[originaltext]M:Karen,Iheardthat[6]yousigneda15-pagepremaritalagreeme
[originaltext]M:Emily,Iknowyou’vebeenthevictimofacrime.W:Unfortunat
[originaltext]M:Emily,Iknowyou’vebeenthevictimofacrime.W:Unfortunat
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Green.M:Goodmorning,Helen.Comeandsit
[originaltext]M:Hi,Lisa.I’dliketoaskyouaquestion.Howmanyjobintervi
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Green.M:Goodmorning,Helen.Comeandsit
[originaltext]M:Hi,Lisa.I’dliketoaskyouaquestion.Howmanyjobintervi
Abigfocusofthecriticismofcomputergameshasconcernedthecontentof
Abigfocusofthecriticismofcomputergameshasconcernedthecontentof
随机试题
I______toonedailynewspaperandoneweeklymagazine.A、describeB、prescribeC
现在,这个古老御花园的面貌焕然一新,成为公众最喜欢的公园之一。Thisoldimperialgardennowhastakenonacompl
Twomodesofargumentationhavebeenusedonbehalfofwomen’semancipationinW
Speakinginpublicismostpeople’sleastfavoritething.Thereasonisthat
[originaltext]W:Youarelateagain!We’vebeenexpectingyouforanhour.For
患者急性起病,壮热,烦渴,大汗,面红目赤,小便黄,大便干,舌苔黄,脉洪大。其病机
以下关于股权投资基金募集说法错误的是()。A.直接募集机构指基金管理人
以下各月中,哪个月全行业保险赔付支出额与保险保费收入额的比值最低?A.1
虚拟化经营的商品流通企业发展战略提供的启示有()。A.不求大,但求强 B.不
证券公司应向()报送年度报告。 A.中国证监会 B.公司住所地的中国证监会
最新回复
(
0
)