首页
登录
职称英语
People wear clothes to protect their bodies from the cold or the burning sun,
People wear clothes to protect their bodies from the cold or the burning sun,
游客
2023-10-20
65
管理
问题
People wear clothes to protect their bodies from the cold or the burning sun, from insect bites and injuries, and from the unwelcome eyes of strangers. However, what people wear can also convey a message about who they are and their role in society.
For example, visit nearly any country in the world and you will notice that young people everywhere are wearing fashionable blue jeans. They wear them not for work, but for social occasions such as parties and concerts. The jeans are somewhat of an index of how these young people view themselves : I’m modern and stylish. I’m different from the traditional older generation.
【B1】______They can convey allegiance to schools and sports teams, advertise places or products, serve as wearable travel souvenirs, and commemorate important occasions. These messages clearly tell others, This is what I want you to know about me.
【B2】______It says that the person wants to impress others with his or her professional status. A fitted jacket and matching trousers constitute a man’s suit, while a fitted jacket and matching skirt constitute a woman’s suit. A collared shirt and a necktie are integral parts of the man’s outfit, while stockings and high-heeled shoes complete the woman’s.
【B3】______Military personnel are easy to identify by their uniforms. The same is true for civil emergency personnel like police officers and firefighters. In certain contexts, special clothing is worn to differentiate not only the occupation of people, but also their authority. For example, the chef’s tall white hat indicates his job and that he’s in charge in the restaurant’s kitchen.
【B4】______ For example, Scotsmen were distinctive tartans to show their clan affiliation, just as school uniforms identify children as students at a certain school.
【B5】______In Western societies, women—and often men—wear wedding rings on their left hands. Other cultures use different symbols. Hindu women, for example, wear a red powder in their hair after they marry.
Clothing serves many functions beyond just protecting our bodies. Clothing can tell a lot about the people who wear it.
Questions 61—65
Complete the passage with the following sentences. There are two extra sentences that you do not need to use.
A. Clothing might also show which group a person belongs to.
B. An even more direct means whereby people make statements about themselves is via messages printed on T-shirts.
C. A uniform identifies the occupation of many people.
D. Societies choose different ways to show marital status.
E. Jeans make such an important statement that, in some groups, a person might be judged by the brand of jeans he or she is wearing.
F. Often the original significance of the clothing has been forgotten or has changed over time.
G. Just as blue jeans and T-shirts say a great deal about the people who are wearing them, so does the Western business suit. [br] 【B2】
选项
答案
G
解析
第二段和第三段涉及到的服装是牛仔裤和T恤衫,但第四段的涉及到的是正装,因此需要一个过渡句。选项G意为“就像蓝牛仔裤和T恤衫能很大程度上代表穿着它们的人,西式商务套装也可以”,起到过渡作用。故答案为G。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3114349.html
相关试题推荐
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
SolarPowerThesunis【T1】______.It【T2】______.Peoplehavecreateddiff
SolarPowerThesunis【T1】______.It【T2】______.Peoplehavecreateddiff
SolarPowerThesunis【T1】______.It【T2】______.Peoplehavecreateddiff
SolarPowerThesunis【T1】______.It【T2】______.Peoplehavecreateddiff
随机试题
【B1】[br]【B3】A、loseB、lostC、looseB本题考查词义辨析。lose意为“丢失”;loose意为“松的;松散的;自由的”;此处应
IntheUSA,85%ofthepopulationovertheageof21approveofthedeathpe
MichaelWeschisaculturalanthropologyprofessorwhoexplorestheeffects
Aboutthetimethatschoolsandothersquitereasonablybecameinterestedin
下列因素与散射线含有率有关的是A.滤线栅 B.X线胶片 C.X线波长 D.
关于借款合同的变更与解除,下列说法错误的是( )。A.借款合同依法需要变更的,
下列投资方案经济效果评价指标中,可用于偿债能力分析的有( )。 A、利息备付
D本题可以采用逆向思维的方式来解题,将右侧的四个图形按照左侧的小图形划分,可知,D项:
脾梗塞 A.凝固性坏死B.固缩坏死C.干酪性坏死 D.坏疽E.液化性坏死
BRMS主要用于评定()。A:抑郁状态 B:焦虑状态 C:恐惧状态 D:躁
最新回复
(
0
)