首页
登录
职称英语
What will city life be like in the future? Some people think that life in th
What will city life be like in the future? Some people think that life in th
游客
2023-10-18
67
管理
问题
What will city life be like in the future? Some people think that life in the cities is going to be horrible. They predict that cities will become more and more crowded. As the number of people increases, there will be less space for each person. This overcrowding will cause other problems— more crime, dirtier streets, and worse problems with traffic than we have now. How will people find enough drinking water, energy (such as gas and electricity) , and housing? Because life will be hard, people who live in cities will worry more, and they may become sick. For these reasons, some say that nobody will want to live in urban areas.
How can we solve such problems as overcrowding, crime, and traffic? In some cities, thousands of people are already sleeping in the streets because there is so little suitable housing— and because rents are so high. The crime rate isn’t going down. Instead, it is increasing so fast that many people are afraid to go out at night. Traffic is also getting worse. More and more often, traffic jams are so bad that cars don’t move at all for several blocks. These urban problems have been getting worse, not better. So many people see no hope for the future of the city.
Los Angeles, California, for instance, has no subway system and the buses are slow. Instead, most commuters drive many miles from their homes to work. Many of these drivers spend several hours each day on busy freeways. New York, by contrast, has a mass transit system— buses, commuter trains, and subways. Because the public transportation is crowded and dirty, however, many people drive private cars, and the traffic jams are worse than in Los Angeles.
On the other hand, some cities have clean, fast, and pleasant public transportation systems. In Paris, France, and Toronto, Canada, for example, anyone can use mass transit to move quickly from one part of the city to another.
The disadvantages of any modern city are not unique to that city—that is, cities all over the world have to solve the problems of traffic jams, crime, housing, energy, drinking water, and overcrowding. Yet many cities have found answers to one or more of these difficulties. Some European cities, such as Stockholm, Sweden, London, England, have planned communities that provide people with apartments, jobs, shopping centers, green space, entertainment, transportation. Many U. S. cities are rebuilding their downtown areas. Urban planners can learn from one another. They can try solutions that have been successful in other parts of the world.
Summary:
Some people think that life in the cities is going to be horrible. They say that cities will become more and more crowded and many other problems will be caused by this【51】______. Due to the hard life, people do not want to live in【52】______. These urban problems such as overcrowding, crime and traffic have been getting worse, so many people【53】______for the future of the city. However, these disadvantages of any modern city are not unique to that city. All the cities all over the world must solve the problems and fortunately, many of them have found answers to one or more of these difficulties. For example,【54】______or London has planned communities providing people with apartments, jobs and so on. Besides, many U. S. cities【55】______. In a word, solutions that have been successful in a place should be adopted and tried in another place. [br]
选项
答案
see no hope
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3110031.html
相关试题推荐
Ifyou’reinaWesterncountry,you’lloftenseepeople【T1】________theirdog
Ifyou’reinaWesterncountry,you’lloftenseepeople【T1】________theirdog
Ifyou’reinaWesterncountry,you’lloftenseepeople【T1】________theirdog
Ifyou’reinaWesterncountry,you’lloftenseepeople【T1】________theirdog
NoteTakingWhypeopletakenotes
NoteTakingWhypeopletakenotes
NoteTakingWhypeopletakenotes
NoteTakingWhypeopletakenotes
NoteTakingWhypeopletakenotes
NoteTakingWhypeopletakenotes
随机试题
______doesnotbelongtoNewEngland.A、MaineB、VermontC、NewYorkD、RhodeIsland
______istheauthorofthefirstAmericanshortstoriesandfamiliaressaysand
FiveBadStudyHabitsIfyouhavepreparedforthetestsformanyhours,andyet
PASSAGETWOItwillmakethesestudentslacksupport.文章最后一段提到,艾拉-伯尼姆认为把精神健康有问题的学生
EffortstoProtecttheEnvironmentMostscientis
BonAppetiteA)Wealllovethefoodwegrowupo
[originaltext]In2012,theMangaloreCityCorporationbannedthemanufactur
沥青和水泥应以()为单位计量。A.千克 B.袋 C.立方米 D.平方
发热恶寒,口微渴的临床意义是()A.里热炽盛 B.外感风热 C.湿热内
沙保弱培养基常用于哪种微生物的培养A.病毒 B.细菌 C.真菌 D.螺旋体
最新回复
(
0
)