首页
登录
职称英语
Although few would deny that it’s better to be rich than poor, for some peop
Although few would deny that it’s better to be rich than poor, for some peop
游客
2023-10-18
68
管理
问题
Although few would deny that it’s better to be rich than poor, for some people the quest for money is so all-consuming that it extinguishes all other aspects of life.
The cause of the compulsion to make enormous sums of money varies with the individual, but often money is a substitute for something a person’s life lacks.【T1】
To some, money means security. To some, it means power. To others it means they are going to be able to buy love, and to a fourth group it means competition and winning the game.
The belief that money can produce these things often leads to insomnia, heart attacks and problems with a spouse or children.
A tremendous need for power is invariably the bottom line for those driven to make a lot of money. The bigger the pile, the more powerful they think they will feel. Parents and family background also influence a person’s pursuit of money. Many people who grew up poor and then made a fortune live in fear that they will lose it. Others strive for money to compete with their wealthy, successful parents. They want to be successful at any price. They do not feel they should enjoy what they have earned.
【T2】
Making money for its own sake can be addicting like high-stakes gambling. Some very wealthy people work so many hours, so hard and at such an intense pace that they totally neglect themselves.
They don’t eat right. They don’t sleep right. They just act as if they were poor, as if they were struggling to make a dime.
Many wealthy people are driven by the need for approval. But they may go out of their ways not to appear wealthy out of fear that they may receive less support from others.
Obsession with money is a man’s problem, but with the ranks of female executives growing, the feverish quest for money is becoming more of "equal-opportunity" problem. In some ways, women may have the greatest conflict with making money. In society’s eyes, financial achievement is not fully satisfying for women. They must also be successful as nurturers. [br] What is the bottom line for those driven to make a lot of money?
选项
答案
The need for power.
解析
(文章第三段第一句话给出答案:对权力的需求是the bottom line for those driven to makea lot of money。)
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3107888.html
相关试题推荐
Tradeunionsoften______withemployersforbetterconditionsofpayemployment.A
Tradeunionsoften______withemployersforbetterconditionsofpayemployment.A
Althoughwehadtoldthemnottokeepuswaiting,theymadeno______tospeedup
Tradeunionsoften______withemployersforbetterconditionsofpayemployment.A
虽然她在面试之前做了充分的准备,但还是没能回答出一些重要的问题。Althoughshehadbeenwellprepared.beforethei
Althoughheiswarm-heartedenough,hekeepspeople__________.A、inhiswayB、bey
TheAmericanDreamisthedreamofaland____________lifeshouldbebetterand
Althoughonemightnotthinksofromsomeofthecriticismofit,advertisin
Althoughonemightnotthinksofromsomeofthecriticismofit,advertisin
Althoughonemightnotthinksofromsomeofthecriticismofit,advertisin
随机试题
HowtoapproachReadingTestPartTwo•InthispartoftheReadingTestyourea
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
ThesettlementoftheUnitedStateshasoccupiedtraditionalhistorianssinc
[originaltext]W:Goodafternoon!M:Goodafternoon!I’vecometoreportacara
尽管因为这篇文章,英国文学被看作只是由讲英语者或者英伦三岛的居民所写的作品,但是,【T1】在一定程度上文学是没有国界(frontiers)的,用英语撰写的作品尤
Whenyouhavetomeetsomeonefromadifferentculture,beprepared.Ifyou
流脑的主要传染源是A.患者 B.带菌者 C.受感染的动物 D.隐性感染者
思维内容障碍中最常见、最重要的症状是A.错觉 B.妄想 C.象征性思维 D
下列对于专业委员会描述错误的是( )。A.投资决策委员会是基金管理公司管理基金
最新回复
(
0
)