首页
登录
职称英语
What didn’t the divers take to form the underwater orchestra according to the ne
What didn’t the divers take to form the underwater orchestra according to the ne
游客
2023-10-16
66
管理
问题
What didn’t the divers take to form the underwater orchestra according to the news?
Sea Life London’s divers have taken to the depths of the famous aquarium’s tanks to form an underwater orchestra. Our friends at Sea Life London never fail to impress us! Sea Life London’s professional divers took to the depths of the aquarium’s tanks in their not-so-regular diving gear. In addition to their regular tanks and masks, they’re also sporting orchestral tails, instruments and sheet music!
选项
A、Orchestral tails.
B、Instruments.
C、Sheet music.
D、An microphone.
答案
D
解析
题目问根据这条新闻潜水员为了组成水下交响乐队没有带什么。该短文最后提.到Sea Life London的潜水员们展示了准尾、乐器和活页乐谱,却没有提到带了麦克风,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3103751.html
相关试题推荐
Whatcanthe"MotivationalMirror"doaccordingtothenews?[originaltext]Peopl
Accordingtothepolls,whatwillhappentogunshopsinBrazil?[br][original
Accordingtothepolls,whatwillhappentogunshopsinBrazil?[br][original
Accordingtothepolls,whatwillhappentogunshopsinBrazil?[br][original
Accordingtothepolls,whatwillhappentogunshopsinBrazil?[originaltext]B
Atleast600,000jobscoulddisappearintheUKthisyear,accordingtoare
Atleast600,000jobscoulddisappearintheUKthisyear,accordingtoare
AccordingtotheWorldHealthOrganization,malaria,adiseasespreadbymos
AccordingtotheWorldHealthOrganization,malaria,adiseasespreadbymos
AccordingtotheWorldHealthOrganization,malaria,adiseasespreadbymos
随机试题
【S1】[br]【S10】that→so
•Lookattheformbelow.•Youwillhearamanplacinganorderforsomeoffices
Forthefirsttwo-thirdsofthe20thcentury,chemistrywasseenbymanyast
Therewasa______stormoutsideanditwashardtowalk,soyou’dbetterstayi
导电聚合物的氧化掺杂也称p型掺杂,指用碱金属进行掺杂。()
进行肘关节屈曲活动范围测量时量角器的中心应置于A.尺骨鹰嘴 B.尺骨茎突 C
下列关于股票基金的表述不正确的是( )。A.以追求长期资本的增值目标,比较适合
滚装船的优点是()。A:既可装载集装箱,也可装载普通杂货 B:不依赖码头的装卸
甲公司投资建设五星级宾馆,其土地使用权性质为划拨商业用地。在宾馆建成运营初期,甲
在客户融资融券期间,证券持有人的权益按()的原则处理。A:客户融资买入证券的权益
最新回复
(
0
)