首页
登录
职称英语
Consumers are creatures of habit: they buy the same products time and ti
Consumers are creatures of habit: they buy the same products time and ti
游客
2023-10-12
66
管理
问题
Consumers are creatures of habit: they buy the same products time and time again, and such is their familiarity with big brands and the colours and logos that represent them, that they can【D1】___________ they like with barely any conscious thought process.The packaging of consumer products is, therefore, a crucial vehicle for delivering the brand and the product into our shopping baskets.
Having said this, understanding how consumers make decisions, and the crucial role of packaging in this process has been a neglected area of research so far.This is surprising given that organisations invest huge【D2】___________ in developing packaging that they believe is effective—especially at the retail level.
The research has focused on two 【D3】___________types of thinking.On the one hand, there’ s "heuristic processing" , which involves very shallow thought and is based on very simple rules: 1) buy what you recognize, 2) choose what you did last time, or 3) choose what a 【D4】___________ suggests.This requires comparatively little effort, and involves looking at—and thinking about—only a small amount of the product information and packaging.One can do this with little or no conscious thought.
On the other hand, "systematic processing" involves much 【D5】___________of thought.When people choose goods in this way, they engage in quite detailed analytical thinking—taking account of the product information, including its price, its perceived quality and so on.This form of thinking, which is both analytical and conscious, involves much more mental effort. [br] 【D4】
Consumers are creatures of habit:they buy the same products time and time again, and such is their familiarity with big brands and the colours and logos that represent them, that they can register a brand they like with barely any conscious thought process.The packaging of consumer products is, therefore, a crucial vehicle for delivering the brand and the product into our shopping baskets.
Having said this, understanding how consumers make decisions, and the crucial role of packaging in this process has been a neglected area of research so far.This is surprising given that organisations invest huge amounts of money in developing packaging that they believe is effective—especially at the retail level.
The research has focused on two fundamental types of thinking.On the one hand, there’s “heuristic processing”, which involves very shallow thought and is based on very simple rules:1) buy what you recognize, 2) choose what you did last time, or 3) choose what a trusted source suggests.This requires comparatively little effort, and involves looking at—and thinking about—only a small amount of the product information and packaging.One can do this with little or no conscious thought.
On the other hand, “systematic processing” involves much deeper levels of thought.When people choose goods in this way, they engage in quite detailed analytical thinking—taking account of the product information, including its price, its perceived quality and so on.This form of thinking, which is both analytical and conscious, involves much more mental effort.
选项
答案
trusted source
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3091973.html
相关试题推荐
Theinvestigationintothefoodsafetyincidentoverdairyproductstaintedwith
对年轻消费者而言,来自同龄人的压力通常比任何程度的政府干涉影响更大。(haveimpacton)Withyoungconsumers,peerpres
Consumersarecreaturesofhabit:theybuythesameproductstimeandti
Researchershavedescribedsomekindsofcreatureswithprecisehoming_____as
Itisthesepoisonousproducts______cancausethesymptomsoftheflu,suchas
Manyfirmsgiveawaysmallquantitiesoftheirproductsas______sothatpeoplec
Yourproducts’goodqualityandlowpricesmakeagreatimpressiononus.你们产品的优
TheLightIndustrialProductsImport&ExportCorporationStaffordStreetWolver
TheLightIndustrialProductsImport&ExportCorporationStaffordStreetWolver
Onhearingthegoodnewsthatournewproductssoldwellinthemarket,weallg
随机试题
Lastyear’seconomyshouldhavewontheOscarforbestpicture.Growthingro
Atradegroupforliquorretailersputoutapressreleasewithanalarming
PASSAGEONEWatchoutforthechangescausedbytechnology.推断题。根据题干提示定位至最后一段。作者在此
RiverTurtlesNestinghabitsThearrauturtle’sshellisapproximately【L31】____
Hewasaboutfortyyearsold,______,industrious,andmadealivingfromthel
【题目来源】1月7日下午江西省南昌市结构化面试考题 【考题三回顾】班里有
在面向对象方法中,继承用于(请作答此空)。通过继承关系创建的子类()。A.利用
文明是人类发展史上的特殊阶段,是人类脱离动物界后进一步脱离了原始野蛮状态的阶段。
关于招标人委托招标代理机构进行招标投标活动的性质及法律后果,下列说法正确的是()
在规章制度和重大事项决定实施过程中,( )认为不适当的,有权向用人单位提出,通
最新回复
(
0
)