首页
登录
职称英语
Why will metered parking be free? [originaltext]Because of the holiday, weekend
Why will metered parking be free? [originaltext]Because of the holiday, weekend
游客
2023-10-12
86
管理
问题
Why will metered parking be free?
Because of the holiday, weekend parking regulations will be in effect throughout the city all day tomorrow. There will be no charge for parking in metered parking places; however, downtown public parking garages will be closed. Subways and buses will follow the Sunday schedule, and weekend fares and senior citizen discounts will be in effect all day. Construction on The Green River Bridge will be suspended, but the bridge will remain closed.
选项
A、It’ s the weekend.
B、It’ s a holiday.
C、There is construction.
D、The bridge is closed.
答案
B
解析
根据新闻定位句可知,由于放假,全市周末停车规定将于明天全天生效。其中一项规定是在有收费表的停车场停车不收费。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3091250.html
相关试题推荐
Thesesessionswithacounselorare______.[originaltext]Counsellor:Hello,John
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]M:DoyoulikeBenBrown’snovels
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]M:DoyoulikeBenBrown’snovels
Whatdoesthewomanmean?[br][originaltext]M:DoyoulikeBenBrown’snovels
Itseemsthatmostofuswantmoreholidaysthanweactuallyget,______asmall
Whatcanbeinferredfromthenews?[br][originaltext]Thisafternoonwehavei
WhydidJimClarkbecomeinterestedinfoxesasachild?[br][originaltext]W:
WhydidJimClarkbecomeinterestedinfoxesasachild?[br][originaltext]W:
WhydidJimClarkbecomeinterestedinfoxesasachild?[br][originaltext]W:
WhydidJimClarkbecomeinterestedinfoxesasachild?[br][originaltext]W:
随机试题
[originaltext]M:Hello.W:Hello,Sam.ThisisPaulaHandson.Sorrytobothery
InterculturalLearningManyteachersmaywonder
Ifsustainablecompetitiveadvantagedependsonworkforce,skills,American
地下车站的站厅层、站台层、设备层、地下区间及长度大于()米的人行通道处,
在一个密闭的房间里,当空气温度升高时,以下哪一种说法是正确的?()A.相对湿
已建立劳动关系,未同时订立书面劳动合同的,应当自用工之日起()订立书面劳动合同
生态伦理的学科对象是A.研究自然环境对于人类的价值 B.研究人在自然界中的
甲公司记账本位币为人民币,其子公司乙公司记账本位币为美元。至2X13年12月31
《中华人民共和国药典》是由A、国家颁布的药品集 B、国家药典委员会制定的药物手
下列关于仲裁程序的说法错误的是()。A、仲裁以不公开审理为原则B、申请人无正当
最新回复
(
0
)