首页
登录
职称英语
Be careful of those who use the truth to deceive (欺骗). When someone tells y
Be careful of those who use the truth to deceive (欺骗). When someone tells y
游客
2023-10-11
80
管理
问题
Be careful of those who use the truth to deceive (欺骗). When someone tells you something that is true, but leaves out important information that should be included, he can create a false impression. For example, someone might say, "I just won a hundred dollars on the lottery (抽彩给奖法). It was great. I took that dollar ticket back to the store and turned it in for one hundred dollars!" This guy’s a winner, right? Maybe, maybe not. We then discover that he bought two hundred tickets, and only one was a winner. He’s really a big loser! He didn’t say anything that was false, but he omitted important information on purpose. That’s called a half-truth. Half-truths are not technically lies, but they are just as dishonest.
Dishonest politicians often use this method. Let’s say that during Governor Smith’s last term, her state lost one million jobs and gained three million jobs. Then she seeks another term. One of the politicians opposing her runs an ad saying, "During Governor Smith’s term, the state lost one million jobs!" That’s true. However an honest statement would have been, "During Governor Smith’s term, the state had a net gain of two million jobs."
Advertisers will sometimes use half-truths. It’s against the law to make false claims, so they try to mislead you with the truth. An ad might claim, "Nine out of ten doctors recommend Yucky Pills to cure nose pimples (丘疹)." It fails to mention that they only asked ten doctors and nine of them work for the Yucky Company.
This kind of deception happens too often. It’s a sad fact of life. Lies are lies, and sometimes the truth can lie as well. [br] What does the passage imply about Governor Smith?
选项
A、She created more job opportunities than ever before.
B、She was opposed by many people in her state.
C、She did a good job in her last term.
D、She was the most honest politician.
答案
D
解析
从文中第二段中列举出的数字可以看出她在上一任中做得很出色。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3090015.html
相关试题推荐
HowDoYouKnowWhenSomeoneIsLying?HowtheancientChinese
HowDoYouKnowWhenSomeoneIsLying?HowtheancientChinese
HowDoYouKnowWhenSomeoneIsLying?HowtheancientChinese
Inwhichcountrywasthewomanborn?[br][originaltext]M:Ifsomeoneasksyouw
Inwhichcountrywasthewomanborn?[br][originaltext]M:Ifsomeoneasksyouw
Inwhichcountrywasthewomanborn?[br][originaltext]M:Ifsomeoneasksyouw
做好这件工作,你只需细心一点就行了。(nothingmorethan)Youneednothingmorethansomecarefuln
Ithoughtsomeonewasstanding______mebutIdidn’tdaretoturn______.A、across:
EachtimeIhearsomeonesay,"Dothemath,"Igritmyteeth.Thephraserei
EachtimeIhearsomeonesay,"Dothemath,"Igritmyteeth.Thephraserei
随机试题
Whenanyoneopensacurrentaccountatabank,heislendingthebankmoney,
Labelthemapbelow.Writethecorrectletter,A-H,nexttoquestions16-20.[im
ComingSoon:theNextGreatFluEpidemicThevirusfirstcameto
下列各组词语中全部具有动态色彩的是( )。 A.A B.B C.C D
依据皮亚杰的研究,儿童道德发展大致可分为{}和{}。
男,43岁。近半年来常感头痛、头昏、失眠、记忆力减退。检查:RBC2.8×10/
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
5、10kV、20kV、35kV户外配电装置的裸露部分在跨越人行过道或作业区时,
某皮革加工厂,由于加工工艺过程中残留的铬化物含量较高,时有阴燃发生。对火灾初期有
关于公司贷款中的流动资金贷款,下列表述正确的是()。A.流动资金贷款用于满足
最新回复
(
0
)