首页
登录
职称英语
[originaltext] (17)Some trees can survive a long time without water. Think
[originaltext] (17)Some trees can survive a long time without water. Think
游客
2023-10-10
67
管理
问题
(17)Some trees can survive a long time without water. Think of trees that grow in the desert. But other trees may need more moisture than they can get from rainfall or from the air. The soil stores moisture during cooler weather. But most of that moisture is gone by the middle or end of the hottest months of the year.(18)Trees and other plants can look thirsty. Leaves hang downward and turn brown or yellow. Here are some suggestions for watering newly planted trees and established trees. With a newly planted tree, the roots have not yet spread out from the root ball. The root ball can become dry faster than the dirt around it. So put water on the area of the football and the surrounding soil until the roots become established.(19)Once a tree is well established, water deeply instead of often. During the hottest season, a deep watering may satisfy a tree for anywhere from ten days to two weeks.(20)One of the effective watering skills is to stop when the soil needs a little time to absorb the water. Otherwise the water runs off the surface and gets wasted.
17. What can we learn about trees in the desert?
18. What’s the symptom when trees look thirsty?
19. How should we water a tree after it has grown up?
20. Why should we stop watering when the soil absorbs the water?
选项
A、It will turn brown or yellow.
B、Its branches will break down.
C、Its leaves will fall on the ground.
D、Its leaves will hang downward.
答案
D
解析
短文中提到,树木和其他作物的外表会表现出口渴的迹象,当他们口渴时,叶片会下垂,颜色会变成褐色或黄色。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3086682.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTmentionedasoneofthepenalties?[originaltext]
Whatisthemaintopicbetweenthemanandthewoman?[br][originaltext]M:Mar
Wherearealotoffaxmessagessentto?[br][originaltext]W:Well,Charles,I
Wherearealotoffaxmessagessentto?[br][originaltext]W:Well,Charles,I
Wherearealotoffaxmessagessentto?[br][originaltext]W:Well,Charles,I
Whatistheman’sfeelingabouttheinterview?[br][originaltext]W:Howdidyo
Whatistheman’sfeelingabouttheinterview?[originaltext]W:Howdidyourint
Whatcanwelearnfromthenews?[br][originaltext]Tokyo--Japan’sInternat
Whatcanwelearnfromthenews?[br][originaltext]Tokyo--Japan’sInternat
Whatcanwelearnfromthenews?[br][originaltext]Tokyo--Japan’sInternat
随机试题
Nowthatyou’vegottenalittlemoreconfident,we’regoingtogiveyoutheoppo
Thetwomenhavebeenveryintimateandreliablefriendsthroughouttheirlives.
[originaltext]I’dliketolookatavitalaspectofe-commerce,andthatisthe
[originaltext]W:I’mreallyangryatJohn.Heneverlistenstome.M:Takeite
_______somemoney,Jimmywasabletobuyhismotherawashingmachine.A、Tosave
Ithasbeenproventhatshortburstsofconcentrationrepeatedfrequentlyar
义齿基托树脂调和后的变化不包括A.面团期 B.稀糊期 C.湿砂期 D.膏状
要求调查人员有较扎实的理论知识、较深的专业技能的调查方法是()。A:访问法B:
鸡内金的主治病证有A.消化不良 B.遗精、遗尿 C.泌尿系结石或肝胆结石
下列担保中,担保金额在担保有效期内逐步减少的是()。A.投标担保 B.履约担
最新回复
(
0
)