首页
登录
职称英语
People visit other countries for many reasons. Some travel 【11】 ; others trav
People visit other countries for many reasons. Some travel 【11】 ; others trav
游客
2023-10-09
78
管理
问题
People visit other countries for many reasons. Some travel 【11】 ; others travel to visit interesting places. Whenever you go, for whatever reason, it is important to be 【12】 . a tourist can draw a lot of attention from local people. Although most of the people you meet are friendly and welcoming, sometimes there are dangers. 【13】 , your money or passport might be stolen. Just as in your home country, do not expect everyone you meet to be friendly and 【14】 . It is important to prepare your trip in advance, and 【15】 be careful while you are traveling.
People visit other countries for many reasons. Some travel(11) on business; others travel to visit interesting places. Whenever you go,for whatever reason,it is important to be(12)safe. A tourist can draw a lot of attention from local people.Although most of the people you meet are friendly and welcoming,some times there are dangers. (13)For example, your money or passport might be stolen. Just as in your home country,do not expect everyone you meet to be friendly and (14)helpful. It is important to prepare your trip in advance, and (15)always be careful while you are traveling.
选项
答案
on business
解析
11题on business意为“出差”。听之前浏览此段落时,可以推测出此文章是关于旅行的。而且从 travel可以猜测出11题可能是介词或是名词。12题位于be动词之后可以推断出是形容词,而且全文所讲述的都是与旅行安全有关的,文章后面还有提示词dangers,careful等。13题举例说明一些旅途中遇到的危险,另外,要注意此题大写。14题要填写和friendly并列并同义的形容词。15题需要一个副词修饰be动词。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3085679.html
相关试题推荐
What’sthemainmessageofthenewsitem?[originaltext]"Oneintenyoungpeople
Jenniethinksthatpeopledidn’thaveahealthierdietahundredyearsago.[br]
Jenniethinksthatpeopledidn’thaveahealthierdietahundredyearsago.[br]
Notmanypeopleknowthis,butNorwaywasinvadedbyaliensin1960.Theali
Notmanypeopleknowthis,butNorwaywasinvadedbyaliensin1960.Theali
Notmanypeopleknowthis,butNorwaywasinvadedbyaliensin1960.Theali
Notmanypeopleknowthis,butNorwaywasinvadedbyaliensin1960.Theali
Notmanypeopleknowthis,butNorwaywasinvadedbyaliensin1960.Theali
Writeaboutthefollowingtopic:Inrecentyears,travelhasbecomeacommontop
[originaltext]W:I’mlookingforaconvenientwaytotravelthecountry.M:Ha
随机试题
ChooseSIXanswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-H,nexttoQuest
A、Food.B、Healthcare.C、Cleaning.D、License.A本题考查细节。由句(10)可知,女士说养宠物最大的开支可能是食物。
【S1】[br]【S4】physician→physicians一致错误。此处many表示“许多”常用来修饰可数名词,而后面的and连接的两个词形式应该是一
Whohasitandwhodoesn’t?Andhowdothoseofuswithlessofitgetmore?
采用曼彻斯特编码技术,将一组数字数据0101001101编码为数字信号,下列所
2个月患儿,人工喂养,近2天口腔黏膜上出现白色乳凝块样物,不痛,用棉签不易拭去,
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
报检出口食品或食品添加剂,应提供《进出口食品标签审核证书》。()
根据世界银行对工程项目总建设成本的规定,下列费用应计入项目间接建设成本的有(
能够重复使用、可塑性好、容易封堵各种不规则形状孔洞的防火堵料是( )A.无机防
最新回复
(
0
)