首页
登录
职称英语
In the (11) , the only known way, to India from Europe involved traveling
In the (11) , the only known way, to India from Europe involved traveling
游客
2023-10-09
92
管理
问题
In the (11) , the only known way, to India from Europe involved traveling through Turkey. When the Turks (12) a new tax on Europe’s profitable overland trade with India in 1453, Portugal and Spain began to look for an alternate sea route to India [br]
In the 1450’s, the only known way, to India from Europe involved traveling through Turkey. When the Turks announced a new ax on Europ’s profitable overland trade with India in 1453, Portugal and Spain began to look for an alternate sea route to India. Their search brought Europe into contact with North and South America. Within a century, much of these two vast continents would come under European con trol. It was not until 1498 that Vase0 da. Gama found the allsea route to India—around the horn of Africa.
选项
答案
Within
解析
本题测试考生对介词短语的听辨能力。句子中缺的是状语,录音给出的是介词“within”,用来表示“在一段时间内”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3085151.html
相关试题推荐
Theflowchartbelowshowstheprocessinvolvedinwritingaformalacademic
WhenEuropeansarrivedin______America,therewereonlyIndiansthere.A、whichno
Soinvolvedwiththeircellphones______thatleadersatsummercampsoftenhave
Thetrain_____shewastravelingwaslate.A、whichB、whereC、onwhichD、inthat
BritonsarethefattestpeopleinEurope,withoneoftheworld’sfastestob
BritonsarethefattestpeopleinEurope,withoneoftheworld’sfastestob
BritonsarethefattestpeopleinEurope,withoneoftheworld’sfastestob
BritonsarethefattestpeopleinEurope,withoneoftheworld’sfastestob
BritonsarethefattestpeopleinEurope,withoneoftheworld’sfastestob
BritonsarethefattestpeopleinEurope,withoneoftheworld’sfastestob
随机试题
Thereisnoalternative,thepresidentmustapprovethebillifCongresspasses
[audioFiles]audio_eusm_j64_001(20082)[/audioFiles]A、Theyarelearningtoboat.
【B1】[br]【B2】A、apparentlyB、naturallyC、efficientlyD、sufficientlyB词义辨析。appare
当前,我国高等教育政策取向是“()”。
影响儿童形成亲社会行为的主要因素是( )。A.社会文化 B.电视 C.家庭
徐志摩《再别康桥》原文 再别康桥 徐志摩 轻轻的我走了, 正如我轻轻的来
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
(2018年真题)某男,65岁形体肥胖,行动时肢体沉重,时常感觉胸部脘闷痞满,食
设计团队招标,是指主要通过对投标人拟派设计团队的综合能力进行评审确定中标人。即评
根据《环境影响评价技术导则—地下水环境》,地下水环境影响预测的内容应给出( )
最新回复
(
0
)